Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kujawski Rój Rwące Jogurty
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Trzonek is nu in balbezit. Rudnicki onderschept slim de pass. Rudnicki probeert naar een medespeler te passen. Gronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Gaudyn passt de bal met de wreef. Daar is Bożej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronek haalt uit met een fantastische trap. Szeremet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kujawski Rój - Rwące Jogurty 0:1

22e minuut.
Trzonek probeert naar een medespeler te passen. Jegor is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rudnicki. Rudnicki krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Klungelig pakt Balcewicz de bal. Ałtyn is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gaudyn. Gaudyn krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Rudnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegor verovert de bal door een tackle van achteren. Trzonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegor is nu in balbezit. Jegor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Murarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Grzesiak ... Strafschop! Murarczyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grzesiak speelt de bal door. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Murarczyk neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Kujawski Rój - Rwące Jogurty 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kujawski Rój 65%, Rwące Jogurty 35%.
Kujawski Rój - Rwące Jogurty 0:2

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kołacki met een snelle inworp. Ałtyn rent richting de bal. Ałtyn passt de bal in één keer door. Kołacki geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jegor is nu in balbezit. Jegor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Popowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Majster bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudnicki geeft de bal voor. Ałtyn geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Kołacki is nu in balbezit. Brzydkowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Grzesiak de bal. Murarczyk is nu in balbezit. Murarczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kujawski Rój - Rwące Jogurty 0:3

80e minuut.
Bożej is nu in balbezit. Bożej geeft een hoge lob. Grzesiak met een sublieme pass. Trzonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzonek haalt uit met een fantastische trap. Korzeniowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Bożej passt de bal zonder na te denken. Jegor bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegor passt de bal zonder na te denken. Trzonek is nu in balbezit. Trzonek schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kujawski Rój - Rwące Jogurty 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kujawski Rój 61%, Rwące Jogurty 39%.
Kujawski Rój - Rwące Jogurty 1:3