Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
literpooł Angel3441
legijna Tactiek 442
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
19 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.2 gemiddelde waardering 32.3
redelijk Schieten matig
goed Passen matig
redelijk Verdedigen zwak


3e minuut.
Lubowicz passt de bal in één keer door. Mitrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrea passt de bal in één keer door. Fabiniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiniak haalt uit met een fantastische trap. Trebaldi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Dowgiałło kopt de bal weg. Piaseczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachaturyan verovert de bal door een tackle van achteren. Khachaturyan schiet op doel. Lizarzuay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
literpooł - Angel3441 1:0

12e minuut.
Piaseczny geeft de bal voor. Fabiniak rent richting de bal. Biasuz rent richting de bal. Fabiniak verovert de bal door een tackle van achteren. Fabiniak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Klungelig pakt Dowgiałło de bal. Khachaturyan is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Dowgiałło ... Strafschop! Dowgiałło krijgt een gele kaart. Khachaturyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Khachaturyan zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Lizarzuay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
literpooł - Angel3441 2:0

32e minuut.
Hernády bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Táncsics. Hernády is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hernády zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dubreuil springt en kopt de bal. Lizarzuay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Zawiślak probeert de bal aan de voet te houden. Khachaturyan is nu in balbezit. Táncsics maakt een afschuwelijke overtreding. Táncsics krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: literpooł 31%, Angel3441 69%.
literpooł - Angel3441 2:0

46e minuut.
Ciepiela passt de bal in één keer door. Deix is nu in balbezit. Deix passt de bal zonder na te denken. Dubreuil rent richting de bal. Dubreuil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
literpooł - Angel3441 3:0

57e minuut.
Mitrea speelt de bal door. Fabiniak rent richting de bal. Paduli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Paduli is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

60e minuut.
Biasuz geeft de bal voor. Deix heeft problemen om de bal te vangen. Deix geeft de bal voor. Daar is Khachaturyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khachaturyan schiet op doel. Lizarzuay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Daar is Deix, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitrea is nu in balbezit. Mitrea passt de bal in één keer door. Fabiniak rent richting de bal. Fabiniak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Doeltrap. Csonka komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Khachaturyan probeert naar een medespeler te passen. Deix met een sublieme pass. Maler rent richting de bal. Maler haalt uit met een fantastische trap. Dowgiałło verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dubreuil zal de hoekschop nemen. Khachaturyan springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lizarzuay speelt de bal door. Melo heeft problemen om de bal te vangen. Pest speelt de bal door. Khachaturyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachaturyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
literpooł - Angel3441 4:0

85e minuut.
Piaseczny is nu in balbezit. Maler verovert de bal door een tackle van achteren. Maler geeft de bal voor. Deix krijgt zijn hoofd ertegen. Lizarzuay probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Doeltrap. Trebaldi trapt de bal weg van het doel. Táncsics met een sublieme pass. Fabiniak heeft problemen om de bal te vangen. Fabiniak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: literpooł 40%, Angel3441 60%.
literpooł - Angel3441 4:0