Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kryzys Jagodziańki
arecki Tactiek Nowa nadzieja
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.7 gemiddelde waardering 38.9
excellent Schieten adequate
good Passen good
very good Verdedigen adequate


14e minuut.
Lízl rent richting de bal. Mironescu verovert de bal door een tackle van achteren. Mironescu probeert naar een medespeler te passen. de la Chica is nu in balbezit. de la Chica haalt uit met een fantastische trap. Falzon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Mironescu met een sublieme pass. Gac bereikt de bal nog maar net als eerste. Gac passt de bal in één keer door. Pawlaczyk rent richting de bal. Pawlaczyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Mironescu met een sublieme pass. Čokota heeft problemen om de bal te vangen. Čokota geeft een hoge lob. Paolillo rent richting de bal. Paolillo geeft een lange en hoge pass. Paal! Falzon bokst de bal weg.

41e minuut.
Posada bereikt de bal nog maar net als eerste. Posada geeft de bal voor. Čokota kopt de bal weg. de la Chica rent richting de bal. de la Chica haalt uit met een fantastische trap. Falzon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Frankowski is nu in balbezit. de la Chica onderschept slim de pass. de la Chica draait met de bal, schiet en ... Falzon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kryzys 43%, Jagodziańki 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Kryzys - Jagodziańki 0:0

46e minuut.
Čokota rent richting de bal. Gorun probeert naar een medespeler te passen. Lízl speelt de bal door. Duro bereikt de bal nog maar net als eerste. Duro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Totaro geeft een hoge lob. Daar is Tetwin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tetwin onderschept slim de pass. de la Chica bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Chica draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
de la Chica bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Chica passt de bal zonder na te denken. Tetwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlaczyk onderschept slim de pass. Pawlaczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Lízl speelt de bal door. Daar is Trimarchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Posada is nu in balbezit. Trimarchi verovert de bal door een tackle van achteren. Trimarchi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Fritsche rent richting de bal. Čokota verovert de bal door een tackle van achteren. Čokota geeft de bal voor. de la Chica rent richting de bal. de la Chica schiet op doel. Falzon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pawlaczyk is nu in balbezit. Pawlaczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kryzys - Jagodziańki 1:0

84e minuut.
Tetwin geeft een hoge lob. Paolillo is nu in balbezit. Tetwin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tetwin krijgt een gele kaart. Paolillo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

84e minuut.
Klungelig pakt Gorun de bal. Gacek rent richting de bal. Gac onderschept slim de pass. Gac geeft een lange en hoge pass. de la Chica krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Paolillo is nu in balbezit. Paolillo geeft een lange en hoge pass. Daar is Fritsche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Chica bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Chica draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kryzys 37%, Jagodziańki 63%.
FC Kryzys - Jagodziańki 1:0