Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Melanziazie Dupakupa000
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Napalony is nu in balbezit. Bezler rent richting de bal. Napalony onderschept slim de pass. Napalony geeft een hoge lob. Pakul is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Melanziazie - Dupakupa000 1:0

13e minuut.
Kuśmierczyk passt de bal in één keer door. Opas is nu in balbezit. Opas probeert naar een medespeler te passen. Pakul rent richting de bal. Pakul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Melanziazie - Dupakupa000 2:0

19e minuut.
Korytek speelt de bal door. Molus rent richting de bal. Lach tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lach krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Napalony passt de bal zonder na te denken. Trawka is nu in balbezit. Trawka probeert naar een medespeler te passen. Pastuszka rent richting de bal. Pastuszka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Badaczewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Łokietek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łokietek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kuśmierczyk is nu in balbezit. Kuśmierczyk met een sublieme pass. Pakul rent richting de bal. Pakul haalt uit met een fantastische trap. Licheński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Melanziazie - Dupakupa000 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melanziazie 29%, Dupakupa000 71%.
Melanziazie - Dupakupa000 3:0

51e minuut.
Kuśmierczyk met een sublieme pass. Łęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakul verovert de bal door een tackle van achteren. Pakul schiet op doel. Daar is Korytek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Melanziazie - Dupakupa000 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melanziazie 48%, Dupakupa000 52%.
Melanziazie - Dupakupa000 4:0