Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wstrętne Ostrygi LKS Cisy Nałęczów
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 20.3
hopeloos Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Nalikowski speelt de bal door. Piszczyk rent richting de bal. Trzaskalik begaat een overtreding. Trzaskalik krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Trzaskalik rent richting de bal. Trzaskalik geeft de bal voor. Sobolewski rent richting de bal. Mikołajski onderschept slim de pass. Mikołajski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Dembiński passt de bal met de wreef. Mikołajski heeft problemen om de bal te vangen. Kramarczyk rent richting de bal. Mikołajski verovert de bal door een tackle van achteren. Mikołajski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Dembiński is nu in balbezit. Dembiński passt de bal in één keer door. Kramarczyk rent richting de bal. Mikołajski onderschept slim de pass. Mikołajski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wstrętne Ostrygi - LKS Cisy Nałęczów 0:1

35e minuut.
Dembiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembiński passt de bal met de wreef. Gilewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajski onderschept slim de pass. Mikołajski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Bobola geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piszczyk met de inworp. Palczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Palczewski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wstrętne Ostrygi 44%, LKS Cisy Nałęczów 56%.
Wstrętne Ostrygi - LKS Cisy Nałęczów 0:1

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Palczewski de bal onder controle te krijgen. Gołota rent richting de bal. Karpiuk begaat een overtreding. Karpiuk krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Palczewski rent richting de bal. Lentner onderschept slim de pass. Lentner geeft de bal voor. Mikołajski rent richting de bal. Mikołajski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Ruszczyk rent richting de bal. Ławecki begaat een overtreding. Ruszczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Lentner zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mikołajski heeft problemen om de bal te vangen. Mikołajski passt de bal zonder na te denken. Dembiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembiński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Piotrowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Dembiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembiński passt de bal zonder na te denken. Ciołek geeft een lange en hoge pass. Mikołajski rent richting de bal. Mikołajski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Ciołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciołek geeft een hoge lob. Kramarczyk is nu in balbezit. Mikołajski onderschept slim de pass. Mikołajski schiet op doel. Piotrowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Wstrętne Ostrygi - LKS Cisy Nałęczów 0:2

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szulca met een snelle inworp. Palczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Palczewski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ciołek de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wstrętne Ostrygi 51%, LKS Cisy Nałęczów 49%.
Wstrętne Ostrygi - LKS Cisy Nałęczów 0:2