Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŁKS ŁÓDŹ LKS Strażak Śmiłowice
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten poor
average Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Klungelig pakt Stankiewicz de bal. Kurzok rent richting de bal. Kurzok passt de bal zonder na te denken. Banasiak rent richting de bal. Banasiak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Cudny rent richting de bal. Cudny haalt uit met een fantastische trap. Kłodawski probeert de bal aan de voet te houden. Płaczkowski rent richting de bal. Płaczkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Dragon verovert de bal door een tackle van achteren. Dragon passt de bal zonder na te denken. Kurzok is nu in balbezit. Banasiak is nu in balbezit. Banasiak schiet op doel. Zasada bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS ŁÓDŹ - LKS Strażak Śmiłowice 1:0

12e minuut.
Niewiarowski geeft een lange en hoge pass. Stankiewicz kan de bal niet met de borst controleren. Gimalski onderschept slim de pass. Kurzok is nu in balbezit. Kurzok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS ŁÓDŹ - LKS Strażak Śmiłowice 2:0

27e minuut.
Klungelig pakt Wiercioch de bal. Kurzok rent richting de bal. Kurzok met een sublieme pass. Banasiak rent richting de bal. Banasiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zasada met een harde bal richting middenveld. Kurzok kopt de bal weg. Banasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Banasiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kurzok bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiercioch is nu in balbezit. Kurzok onderschept slim de pass. Banasiak is nu in balbezit. Banasiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁKS ŁÓDŹ 34%, LKS Strażak Śmiłowice 66%.
ŁKS ŁÓDŹ - LKS Strażak Śmiłowice 2:0

46e minuut.
Daar is Jakubczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Płaczkowski is nu in balbezit. Płaczkowski passt de bal met de wreef. Cudny rent richting de bal. Cudny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS ŁÓDŹ - LKS Strażak Śmiłowice 2:1

76e minuut.
Sztanga rent richting de bal. Banasiak verovert de bal door een tackle van achteren. Banasiak schiet op doel. Bromba is nu in balbezit. Bromba schiet op doel. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Wiercioch is nu in balbezit. Wiercioch met een sublieme pass. Kłodawski is nu in balbezit. Cudny onderschept slim de pass. Cudny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁKS ŁÓDŹ 53%, LKS Strażak Śmiłowice 47%.
ŁKS ŁÓDŹ - LKS Strażak Śmiłowice 2:1