Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jagodziańki Wstrętne Ostrygi
343 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
20 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 18
very good Schieten unsatisfactory
adequate Passen weak
average Verdedigen poor


4e minuut.
Frankowski geeft een hoge lob. Inworp. Szulca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palczewski rent richting de bal. Palczewski geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Falzon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gregorczyk rent richting de bal. Gregorczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jagodziańki - Wstrętne Ostrygi 0:1

6e minuut.
Na een snelle pass probeert Campos Cerezo de bal onder controle te krijgen. Bustillos kopt de bal weg. Duro is nu in balbezit. Duro haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Kramarczyk de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Fiskerstrand passt de bal met de wreef. Bustillos rent richting de bal. Bustillos probeert naar een medespeler te passen. Duro is nu in balbezit. Duro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jagodziańki - Wstrętne Ostrygi 1:1

11e minuut.
Gołota met een snelle inworp. Szulca is nu in balbezit. Fiskerstrand tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fiskerstrand krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Baihu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baihu passt de bal in één keer door. Duro is nu in balbezit. Duro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagodziańki - Wstrętne Ostrygi 2:1

16e minuut.
Sobolewski kopt de bal weg. Gorun is nu in balbezit. Palczewski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Palczewski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Palczewski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

18e minuut.
Malínek met een sublieme pass. Kubisztal met een sublieme pass. Duro is nu in balbezit. Duro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jagodziańki - Wstrętne Ostrygi 3:1

23e minuut.
Baihu kopt de bal weg. Duro bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos Cerezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duro heeft problemen om de bal te vangen. Duro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Klungelig pakt Duro de bal. Gilewski rent richting de bal. Duro verovert de bal door een tackle van achteren. Duro kan de bal niet met de borst controleren. Duro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ławecki rent richting de bal. Campos Cerezo onderschept slim de pass. Campos Cerezo speelt de bal door. Duro rent richting de bal. Duro haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagodziańki - Wstrętne Ostrygi 4:1

35e minuut.
Kubisztal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubisztal probeert naar een medespeler te passen. Duro rent richting de bal. Duro schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kramarczyk de bal onder controle te krijgen. Piotrowski bokst de bal weg. Piotrowski met een sublieme pass. Szulca speelt de bal door. Łubkowski is nu in balbezit. Łubkowski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Malínek probeert naar een medespeler te passen. Gorun bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorun speelt de bal door. Duro rent richting de bal. Duro haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Baihu passt de bal zonder na te denken. Duro heeft problemen om de bal te vangen. Kramarczyk begaat een overtreding. Kramarczyk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jagodziańki 47%, Wstrętne Ostrygi 53%.
Jagodziańki - Wstrętne Ostrygi 4:1

47e minuut.
Łubkowski probeert de bal met de borst te controleren. Fiskerstrand is nu in balbezit. Fiskerstrand speelt de bal door. Duro bereikt de bal nog maar net als eerste. Duro haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Baihu is nu in balbezit. Duro is nu in balbezit. Duro passt de bal met de wreef. Baihu is nu in balbezit. Baihu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Kubisztal passt de bal met de wreef. Baihu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baihu passt de bal zonder na te denken. Duro rent richting de bal. Duro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kubisztal passt de bal met de wreef. Duro rent richting de bal. Gilewski rent richting de bal. Duro onderschept slim de pass. Duro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Gorun met een sublieme pass. Kramarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Duro bereikt de bal nog maar net als eerste. Duro schiet op doel. Piotrowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagodziańki - Wstrętne Ostrygi 5:1

86e minuut.
Gregorczyk speelt de bal door. Łubkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Duro rent richting de bal. Duro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagodziańki - Wstrętne Ostrygi 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jagodziańki 23%, Wstrętne Ostrygi 77%.
Jagodziańki - Wstrętne Ostrygi 6:1