Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jagodziańki Blancos Bytów
343 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
24% Spel op eigen helft 76%
27 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.1 gemiddelde waardering 17.4
solid Schieten poor
good Passen poor
average Verdedigen poor


6e minuut.
Rzeczkowski trapt de bal weg. Fritsche kopt de bal weg. Duro rent richting de bal. Duro schiet op doel. Pietryka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagodziańki - Blancos Bytów 1:0

7e minuut.
Daar is Chanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jakobczuk onderschept slim de pass. Jakobczuk passt de bal in één keer door. Duro bereikt de bal nog maar net als eerste. Duro draait met de bal, schiet en ... Pietryka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Beksa speelt de bal door. Fritsche rent richting de bal. Fritsche met een sublieme pass. Duro rent richting de bal. Duro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Jakobczuk is nu in balbezit. Jakobczuk passt de bal in één keer door. Staruchowicz is nu in balbezit. Staruchowicz schiet op doel. Kapucha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kapucha trapt de bal weg. Fritsche kopt de bal weg. Rzeczkowski heeft problemen om de bal te vangen. Jakobczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakobczuk geeft een hoge lob. Pietryka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Fiskerstrand passt de bal zonder na te denken. Staruchowicz heeft problemen om de bal te vangen. Duro is nu in balbezit. Staruchowicz is nu in balbezit. Staruchowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Duro schiet op doel. Rzeczkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jakobczuk is nu in balbezit. Jakobczuk haalt uit met een fantastische trap. Pietryka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagodziańki - Blancos Bytów 2:0

36e minuut.
Zuch geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fiskerstrand met een snelle inworp. Jakobczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakobczuk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagodziańki - Blancos Bytów 3:0

42e minuut.
Bustillos probeert naar een medespeler te passen. Fiskerstrand speelt de bal door. Duro bereikt de bal nog maar net als eerste. Duro draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rzeczkowski de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Pietryka bokst de bal weg. Paal! Pietryka speelt de bal door. Gorun met een sublieme pass. Kubiński rent richting de bal. Fiskerstrand verovert de bal door een tackle van achteren. Fiskerstrand geeft een lange en hoge pass. Pietryka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jagodziańki 22%, Blancos Bytów 78%.
Jagodziańki - Blancos Bytów 3:0

55e minuut.
Beksa passt de bal zonder na te denken. Fritsche is nu in balbezit. Fritsche passt de bal zonder na te denken. Duro is nu in balbezit. Duro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagodziańki - Blancos Bytów 4:0

60e minuut.
Chanowski is nu in balbezit. Tetwin onderschept slim de pass. Śnieżek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Śnieżek krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Chanowski kopt de bal weg. Daar is Gorun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorun passt de bal in één keer door. Duro is nu in balbezit. Duro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagodziańki - Blancos Bytów 5:0

72e minuut.
Jakobczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Jakobczuk speelt de bal door. Fritsche bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakobczuk is nu in balbezit. Jakobczuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Zamieniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsche onderschept slim de pass. Fritsche met een sublieme pass. Staruchowicz rent richting de bal. Staruchowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Fritsche kopt de bal weg. Jakobczuk probeert de bal met de borst te controleren. Zamieniecki begaat een overtreding. Zamieniecki krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Bustillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Beksa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bustillos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Malínek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rzeczkowski speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Kapucha de bal onder controle te krijgen. Duro is nu in balbezit. Duro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Kapucha heeft problemen om de bal te vangen. Jakobczuk rent richting de bal. Jakobczuk passt de bal in één keer door. Duro rent richting de bal. Duro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jagodziańki - Blancos Bytów 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jagodziańki 26%, Blancos Bytów 74%.
Jagodziańki - Blancos Bytów 6:0