Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kryzys KS JAWORZNO
arecki Tactiek 523
57% Balbezit 43%
18% Spel op eigen helft 82%
19 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 23.9
outstanding Schieten average
good Passen weak
adequate Verdedigen poor


8e minuut.
Seńkowski geeft de bal voor. Jelenković rent richting de bal. Chmielak begaat een overtreding. Chmielak krijgt een gele kaart. Jelenković wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

16e minuut.
Totaro geeft een hoge lob. Sarna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarna passt de bal met de wreef. de la Chica rent richting de bal. de la Chica haalt uit met een fantastische trap. Karbowiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Mironescu verovert de bal door een tackle van achteren. Mironescu geeft een lange en hoge pass. Pawlaczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlaczyk schiet op doel. Karbowiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kryzys - KS JAWORZNO 1:0

33e minuut.
Čokota zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bukowski is nu in balbezit. de la Chica onderschept slim de pass. de la Chica geeft de bal voor. Sarna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. Pawlaczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlaczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kryzys - KS JAWORZNO 2:0

39e minuut.
Pawlaczyk is nu in balbezit. Pawlaczyk passt de bal met de wreef. de la Chica bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Chica schiet op doel. Karbowiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kryzys - KS JAWORZNO 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kryzys 18%, KS JAWORZNO 82%.
FC Kryzys - KS JAWORZNO 3:0

54e minuut.
Gac passt de bal met de wreef. Mironescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mironescu speelt de bal door. de la Chica is nu in balbezit. de la Chica draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kryzys - KS JAWORZNO 4:0

61e minuut.
de la Chica verovert de bal door een tackle van achteren. de la Chica speelt de bal door. Pawlaczyk is nu in balbezit. Pawlaczyk draait met de bal, schiet en ... Karbowiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kryzys - KS JAWORZNO 5:0

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Čokota geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jelenković is nu in balbezit. Pawlaczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlaczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kryzys - KS JAWORZNO 6:0

68e minuut.
Jelenković onderschept slim de pass. Gac rent richting de bal. Gac passt de bal in één keer door. de la Chica heeft problemen om de bal te vangen. de la Chica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kryzys - KS JAWORZNO 7:0

70e minuut.
Jelenković is nu in balbezit. Jelenković passt de bal in één keer door. Pawlaczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlaczyk draait met de bal, schiet en ... Bolanowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karbowiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Jelenković met een snelle inworp. Pawlaczyk rent richting de bal. Pawlaczyk schiet op doel. Seńkowski probeert de bal aan de voet te houden. Karbowiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kryzys - KS JAWORZNO 8:0

80e minuut.
Jelenković geeft een lange en hoge pass. Karbowiak met een sublieme pass. Čokota kopt de bal weg. Gac bereikt de bal nog maar net als eerste. Gac draait met de bal, schiet en ... Karbowiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kryzys - KS JAWORZNO 9:0

86e minuut.
Daar is Sarna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čokota rent richting de bal. Čokota passt de bal in één keer door. de la Chica is nu in balbezit. de la Chica haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Seńkowski geeft een hoge lob. Čokota bereikt de bal nog maar net als eerste. Čokota probeert naar een medespeler te passen. Mironescu is nu in balbezit. Mironescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kryzys 18%, KS JAWORZNO 82%.
FC Kryzys - KS JAWORZNO 9:0