Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blancos Bytów Angel3441
Normal Tactiek 442
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 30.6
unsatisfactory Schieten good
poor Passen average
weak Verdedigen weak


8e minuut.
Ciepiela is nu in balbezit. Kapucha verovert de bal door een tackle van achteren. Košinas verovert de bal door een tackle van achteren. Košinas schiet op doel. Pietryka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blancos Bytów - Angel3441 0:1

10e minuut.
Na een snelle pass probeert Ciepiela de bal onder controle te krijgen. Lubowicz rent richting de bal. Lubowicz passt de bal zonder na te denken. Fabiniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiniak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Kubiński probeert naar een medespeler te passen. Táncsics bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanowski begaat een overtreding. Táncsics wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

28e minuut.
Kapucha passt de bal zonder na te denken. Zuch is nu in balbezit. Fabiniak onderschept slim de pass. Fabiniak heeft problemen om de bal te vangen. Fabiniak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Lubowicz geeft de bal voor. Beksa kopt de bal weg. Rzeczkowski rent richting de bal. Fabiniak onderschept slim de pass. Fabiniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blancos Bytów - Angel3441 0:2

45e minuut.
Mitrea geeft de bal voor. Ciepiela kopt de bal weg. Fabiniak is nu in balbezit. Fabiniak schiet op doel. Pietryka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blancos Bytów 67%, Angel3441 33%.
Blancos Bytów - Angel3441 0:2

52e minuut.
Košinas speelt de bal door. Ciepiela is nu in balbezit. Ciepiela met een sublieme pass. Fabiniak heeft problemen om de bal te vangen. Fabiniak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Blancos Bytów - Angel3441 0:3

55e minuut.
Košinas speelt de bal door. Daar is Ciepiela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciepiela passt de bal zonder na te denken. Fabiniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiniak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kubiński heeft problemen om de bal te vangen. Kubiński speelt de bal door. Košinas heeft problemen om de bal te vangen. Košinas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blancos Bytów - Angel3441 0:4

73e minuut.
Zawiślak onderschept slim de pass. Zawiślak met een sublieme pass. Fabiniak rent richting de bal. Fabiniak haalt uit met een fantastische trap. Pietryka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blancos Bytów - Angel3441 0:5

75e minuut.
Mitrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrea passt de bal in één keer door. Košinas speelt de bal door. Klungelig pakt Fabiniak de bal. Fabiniak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blancos Bytów 68%, Angel3441 32%.
Blancos Bytów - Angel3441 0:5