Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wstrętne Ostrygi FC Kryzys
Normal Tactiek arecki
43% Balbezit 57%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 42
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 43.7
unsatisfactory Schieten outstanding
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


6e minuut.
Totaro is nu in balbezit. Totaro speelt de bal door. Pawlaczyk rent richting de bal. Pawlaczyk haalt uit met een fantastische trap. Gilewski probeert de bal aan de voet te houden. Piotrowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Jelenković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelenković passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt de la Chica de bal. de la Chica schiet op doel. Piotrowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wstrętne Ostrygi - FC Kryzys 0:1

13e minuut.
Pawlaczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlaczyk passt de bal zonder na te denken. Gac bereikt de bal nog maar net als eerste. Gac geeft de bal voor. Kramarczyk heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Mironescu onderschept slim de pass. Mironescu probeert naar een medespeler te passen. Pawlaczyk rent richting de bal. Pawlaczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Totaro verovert de bal door een tackle van achteren. Totaro speelt de bal door. Ławecki is nu in balbezit. Pawlaczyk onderschept slim de pass. Pawlaczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Mironescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Pawlaczyk de bal. Łubkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlaczyk onderschept slim de pass. Pawlaczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wstrętne Ostrygi - FC Kryzys 0:2

21e minuut.
Kramarczyk onderschept slim de pass. Kramarczyk passt de bal met de wreef. Daar is Gilewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pawlaczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlaczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wstrętne Ostrygi - FC Kryzys 0:3

23e minuut.
Posada probeert naar een medespeler te passen. Čokota bereikt de bal nog maar net als eerste. Čokota probeert naar een medespeler te passen. Pawlaczyk rent richting de bal. Pawlaczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wstrętne Ostrygi - FC Kryzys 0:4

27e minuut.
Kramarczyk geeft een hoge lob. Inworp. Čokota met de inworp. de la Chica bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Chica draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Pawlaczyk is nu in balbezit. Pawlaczyk draait met de bal, schiet en ... Piotrowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wstrętne Ostrygi - FC Kryzys 0:5

29e minuut.
Sobolewski rent richting de bal. Mironescu onderschept slim de pass. Mironescu passt de bal in één keer door. de la Chica bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Chica haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Wstrętne Ostrygi - FC Kryzys 0:6

31e minuut.
Čokota bereikt de bal nog maar net als eerste. Čokota geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kramarczyk de bal. de la Chica bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Chica haalt uit met een fantastische trap. Piotrowski bokst de bal weg. Paal!

34e minuut.
Čokota kopt de bal weg. de la Chica heeft problemen om de bal te vangen. Pawlaczyk is nu in balbezit. Pawlaczyk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
de la Chica schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kramarczyk de bal onder controle te krijgen. Pawlaczyk is nu in balbezit. Pawlaczyk haalt uit met een fantastische trap. Piotrowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Čokota geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pawlaczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlaczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wstrętne Ostrygi - FC Kryzys 0:7

38e minuut.
Jelenković onderschept slim de pass. Jelenković geeft de bal voor. Gac probeert de bal met de borst te controleren. Gac draait met de bal, schiet en ... Kramarczyk probeert de bal aan de voet te houden. Piotrowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Gac bereikt de bal nog maar net als eerste. Gac passt de bal in één keer door. de la Chica bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Chica haalt uit met een fantastische trap. Piotrowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pawlaczyk heeft problemen om de bal te vangen. Łubkowski is nu in balbezit. Pawlaczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Pawlaczyk haalt uit met een fantastische trap. Piotrowski bokst de bal weg. Kramarczyk kopt de bal weg. Daar is Pawlaczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pawlaczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Łubkowski onderschept slim de pass. Łubkowski probeert naar een medespeler te passen. Mironescu rent richting de bal. Gac rent richting de bal. Gac schiet op doel. Paal! Piotrowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Piotrowski probeert naar een medespeler te passen. Gac kopt de bal weg. Pawlaczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlaczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wstrętne Ostrygi - FC Kryzys 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wstrętne Ostrygi 84%, FC Kryzys 16%.
Wstrętne Ostrygi - FC Kryzys 0:8

48e minuut.
Łubkowski onderschept slim de pass. Mătrăgună geeft een lange en hoge pass. Daar is Pawlaczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pawlaczyk haalt uit met een fantastische trap. Piotrowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wstrętne Ostrygi - FC Kryzys 0:9

52e minuut.
Bajor speelt de bal door. Gac rent richting de bal. Gac passt de bal zonder na te denken. Pawlaczyk is nu in balbezit. Pawlaczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Wstrętne Ostrygi - FC Kryzys 0:10

61e minuut.
Łubkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gac onderschept slim de pass. Gac probeert naar een medespeler te passen. de la Chica rent richting de bal. de la Chica schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. de la Chica is nu in balbezit. de la Chica haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Mironescu met een sublieme pass. Sobolewski probeert de bal aan de voet te houden. Gilewski rent richting de bal. Pawlaczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Pawlaczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pawlaczyk rent richting de bal. Pawlaczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wstrętne Ostrygi - FC Kryzys 0:11

71e minuut.
Gregorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Totaro onderschept slim de pass. Totaro speelt de bal door. Jelenković rent richting de bal. Jelenković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Łubkowski is nu in balbezit. Łubkowski met een sublieme pass. Mătrăgună met een sublieme pass. Pawlaczyk rent richting de bal. Pawlaczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
de la Chica controleert de bal met de borst. de la Chica geeft een hoge lob. Pawlaczyk heeft problemen om de bal te vangen. Pawlaczyk schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gilewski de bal onder controle te krijgen. Piotrowski bokst de bal weg. Łubkowski heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Jelenković kan de bal niet met de borst controleren. Pawlaczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Ławecki ... Strafschop! Directe rode kaart, Ławecki moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ławecki schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Pawlaczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Pawlaczyk legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Wstrętne Ostrygi - FC Kryzys 0:12

79e minuut.
Jelenković geeft de bal voor. Čokota heeft problemen om de bal te vangen. Čokota met een sublieme pass. Pawlaczyk rent richting de bal. Pawlaczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Jelenković rent richting de bal. Jelenković probeert naar een medespeler te passen. Pawlaczyk rent richting de bal. Pawlaczyk schiet op doel. Piotrowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Na een snelle pass probeert Fiuta de bal onder controle te krijgen. de la Chica is nu in balbezit. Gac is nu in balbezit. Pawlaczyk is nu in balbezit. Pawlaczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wstrętne Ostrygi - FC Kryzys 0:13

87e minuut.
Sobolewski probeert de bal aan de voet te houden. Gac rent richting de bal. Gac passt de bal met de wreef. Daar is Pawlaczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pawlaczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wstrętne Ostrygi 78%, FC Kryzys 22%.
Wstrętne Ostrygi - FC Kryzys 0:13