Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drewniaki FC LKS Cisy Nałęczów
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen average


2e minuut.
Topcia rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dembiński. Topcia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bezler zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zaradny probeert de bal met de borst te controleren. Cyps rent richting de bal. Cyps draait met de bal, schiet en ... Polechoński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Tytek rent richting de bal. Bobola bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyps verovert de bal door een tackle van achteren. Cyps draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drewniaki FC - LKS Cisy Nałęczów 1:0

8e minuut.
Tytek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyps bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarosik verovert de bal door een tackle van achteren. Tytek verovert de bal door een tackle van achteren. Tytek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Gromko is nu in balbezit. Gromko passt de bal met de wreef. Cyps bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyps haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bobola de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Gromko probeert de bal met de borst te controleren. Gromko geeft de bal voor. Cyps kopt de bal weg. Tytek is nu in balbezit. Tytek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Wanglorz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karpiuk met de inworp. Dembiński rent richting de bal. Dembiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Zaradny geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gromko met een snelle inworp. Tytek is nu in balbezit. Tytek schiet op doel. Polechoński bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gromko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cyps rent richting de bal. Cyps haalt uit met een fantastische trap. Polechoński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drewniaki FC - LKS Cisy Nałęczów 2:0

41e minuut.
Topcia geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ruszczyk met de inworp. Dembiński is nu in balbezit. Dembiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bezler is nu in balbezit. Mikołajski verovert de bal door een tackle van achteren. Dembiński rent richting de bal. Mikołajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drewniaki FC 42%, LKS Cisy Nałęczów 58%.
Drewniaki FC - LKS Cisy Nałęczów 2:0

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Tytek de bal onder controle te krijgen. Topcia is nu in balbezit. Topcia probeert naar een medespeler te passen. Cyps rent richting de bal. Cyps schiet op doel. Polechoński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Dembiński onderschept slim de pass. Dembiński met een sublieme pass. Przerwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajski onderschept slim de pass. Mikołajski draait met de bal, schiet en ... Wanglorz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mikołajski bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Jarosik met een snelle inworp. Dembiński probeert de bal met de borst te controleren. Dembiński met een sublieme pass. Mikołajski is nu in balbezit. Mikołajski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drewniaki FC 48%, LKS Cisy Nałęczów 52%.
Drewniaki FC - LKS Cisy Nałęczów 2:0