Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS `Iskra` Iskrzynia FC Po Setce
Własna1 Tactiek 4 liga
57% Balbezit 43%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
35.4 gemiddelde waardering 37.4
goed Schieten goed
redelijk Passen matig
matig Verdedigen slecht


1e minuut.
Guerrero passt de bal zonder na te denken. Carrizo speelt de bal door. Daar is Bruzda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cărtărescu rent richting de bal. Cărtărescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Grzywaczewski geeft een hoge lob. Cărtărescu controleert de bal met de borst. Tulkis rent richting de bal. Cărtărescu verovert de bal door een tackle van achteren. Cărtărescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Klungelig pakt Sapela de bal. Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrer passt de bal in één keer door. Cărtărescu is nu in balbezit. Cărtărescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Roland trapt de bal weg. Ferrer is nu in balbezit. Iwańczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iwańczyk krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Tzafrir probeert naar een medespeler te passen. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pacio krijgt een gele kaart. Guerrero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guerrero zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS `Iskra` Iskrzynia - FC Po Setce 1:0

43e minuut.
Largo Carazo verovert de bal door een tackle van achteren. Largo Carazo passt de bal in één keer door. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero draait met de bal, schiet en ... Bùi Anh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS `Iskra` Iskrzynia - FC Po Setce 2:0

45e minuut.
Cărtărescu onderschept slim de pass. Otel is nu in balbezit. Tulkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Otel verovert de bal door een tackle van achteren. Otel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS `Iskra` Iskrzynia 50%, FC Po Setce 50%.
KS `Iskra` Iskrzynia - FC Po Setce 2:0

57e minuut.
Iwańczyk kopt de bal weg. Obłoczyński controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Calloway neemt vlug de vrije trap. Cărtărescu rent richting de bal. Cărtărescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Iwańczyk speelt de bal door. Largo Carazo met een sublieme pass. Ondik rent richting de bal. Guerrero verovert de bal door een tackle van achteren. Guerrero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Cărtărescu stond buitenspel. Alberdi komt het veld opgelopen. Tulkis neemt vlug de vrije trap. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero draait met de bal, schiet en ... Alberdi bokst de bal weg.

68e minuut.
Tzafrir is nu in balbezit. Tzafrir passt de bal zonder na te denken. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero haalt uit met een fantastische trap. Alberdi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS `Iskra` Iskrzynia - FC Po Setce 3:0

70e minuut.
Poczta rent richting de bal. Guerrero onderschept slim de pass. Ondik bereikt de bal nog maar net als eerste. Largo Carazo verovert de bal door een tackle van achteren. Largo Carazo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Pacio verovert de bal door een tackle van achteren. Pacio speelt de bal door. Ferrer met een sublieme pass. Cărtărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărtărescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Trawöger de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Iwańczyk zal de hoekschop nemen. Tzafrir rent richting de bal. Tzafrir haalt uit met een fantastische trap. Alberdi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ondik rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS `Iskra` Iskrzynia - FC Po Setce 4:0

77e minuut.
Calloway is nu in balbezit. Calloway geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iwańczyk met een snelle inworp. Largo Carazo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Ferrer geeft een hoge lob. Otel kopt de bal weg. Daar is Carrizo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cărtărescu rent richting de bal. Cărtărescu draait met de bal, schiet en ... Roland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Tzafrir speelt de bal door. Guerrero rent richting de bal. Poczta speelt de bal door. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Alberdi speelt de bal door. Daar is Cărtărescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tulkis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tulkis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS `Iskra` Iskrzynia 48%, FC Po Setce 52%.
KS `Iskra` Iskrzynia - FC Po Setce 4:0