Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Żabie Siekiery Huczwa TKS
Normal Tactiek Attack
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 17
5 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.7 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Fabiniak met de inworp. Giernatowski is nu in balbezit. Giernatowski geeft een hoge lob. Krzyżanowski heeft problemen om de bal te vangen. Krzyżanowski schiet op doel. Klama bokst de bal weg.

8e minuut.
Białokozowicz met een snelle inworp. Gruszecki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brończyk. Brończyk krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Ignaczak passt de bal in één keer door. Górnicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Górnicz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Walkiewicz de bal. Walkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Palewicz geeft een hoge lob. Walkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Pamuła de bal. Górnicz rent richting de bal. Górnicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Buchnajzer geeft een hoge lob. Daar is Rysio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buchnajzer begaat een overtreding. Buchnajzer krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Ignaczak geeft een lange en hoge pass. Walkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łyko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Walkiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Walkiewicz neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pabis trapt de bal weg. Białokozowicz kopt de bal weg. Walkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Walkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Żabie Siekiery - Huczwa TKS 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żabie Siekiery 62%, Huczwa TKS 38%.
Żabie Siekiery - Huczwa TKS 0:1

51e minuut.
Giernatowski rent richting de bal. Giernatowski passt de bal in één keer door. Płoszaj rent richting de bal. Płoszaj draait met de bal, schiet en ... Klama werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Pamuła met een sublieme pass. Dragon geeft een hoge lob. Walkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Walkiewicz draait met de bal, schiet en ... Pabis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Żabie Siekiery - Huczwa TKS 0:2

73e minuut.
Dragon geeft de bal voor. Sznajder bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżanowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krzyżanowski krijgt een gele kaart. Sznajder is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Białokozowicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Walkiewicz is nu in balbezit. Walkiewicz draait met de bal, schiet en ... Pabis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Żabie Siekiery - Huczwa TKS 0:3

85e minuut.
Inworp. Gruszecki met een snelle inworp. Rysio rent richting de bal. Rysio geeft een lange en hoge pass. Górnicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żabie Siekiery 65%, Huczwa TKS 35%.
Żabie Siekiery - Huczwa TKS 0:3