Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huragan Huragan Fc Drzewce
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Suliński is nu in balbezit. Olechwierowicz onderschept slim de pass. Olechwierowicz passt de bal in één keer door. Rychter bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Kurzak kopt de bal weg. Cesarz heeft problemen om de bal te vangen. Lisowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisowicz schiet op doel. Rubalewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kwieciński geeft een hoge lob. Piankowski rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Bałuszyński ... Strafschop! Piankowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Czysty neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Huragan - Fc Drzewce 0:1

28e minuut.
Stuligłowa met de inworp. Piankowski heeft problemen om de bal te vangen. Dybowski rent richting de bal. Piankowski onderschept slim de pass. Piankowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Wąsik rent richting de bal. Kwieciński is nu in balbezit. Wąsik maakt een afschuwelijke overtreding. Wąsik krijgt een gele kaart. Kwieciński roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kwieciński kan niet meer verder spelen. Białowąs komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Gucwiński kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Lisowicz de bal onder controle te krijgen. Suliński is nu in balbezit. Czysty bereikt de bal nog maar net als eerste. Czysty draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Smolarski met een sublieme pass. Klungelig pakt Rychter de bal. Spruch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychter onderschept slim de pass. Rychter schiet op doel. Odrowąż kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan Huragan 52%, Fc Drzewce 48%.
Huragan Huragan - Fc Drzewce 0:1

53e minuut.
Czysty is nu in balbezit. Czysty passt de bal met de wreef. Daar is Kęsy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisowicz haalt uit met een fantastische trap. Rubalewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Huragan - Fc Drzewce 0:2

73e minuut.
Białowąs geeft de bal voor. Giemzik is nu in balbezit. Giemzik speelt de bal door. Lisowicz heeft problemen om de bal te vangen. Lisowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Piankowski geeft een hoge lob. Spruch probeert de bal aan de voet te houden. Grzywna rent richting de bal. Rychter onderschept slim de pass. Rychter haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Grzywna probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Olechwierowicz de bal. Grzywna bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarski onderschept slim de pass. Smolarski haalt uit met een fantastische trap. Odrowąż bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan Huragan 50%, Fc Drzewce 50%.
Huragan Huragan - Fc Drzewce 0:2