Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS `Iskra` Iskrzynia Silesia Team
Własna1 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
20% Spel op eigen helft 80%
31 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.6 gemiddelde waardering 17.6
good Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen poor


4e minuut.
Largo Carazo onderschept slim de pass. Largo Carazo speelt de bal door. Tzafrir probeert naar een medespeler te passen. Guerrero rent richting de bal. Guerrero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Largo Carazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Largo Carazo passt de bal met de wreef. Linetty is nu in balbezit. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kuszniak met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bruzda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tzafrir bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzafrir geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Obłoczyński is nu in balbezit. Obłoczyński passt de bal met de wreef. Guerrero rent richting de bal. Guerrero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS `Iskra` Iskrzynia - Silesia Team 1:0

19e minuut.
Tzafrir bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzafrir probeert naar een medespeler te passen. Guerrero is nu in balbezit. Obłoczyński rent richting de bal. Obłoczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Licznierski rent richting de bal. Iwańczyk onderschept slim de pass. Iwańczyk geeft een lange en hoge pass. Obłoczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Obłoczyński haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Iwańczyk passt de bal in één keer door. Obłoczyński rent richting de bal. Obłoczyński passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Guerrero de bal. Guerrero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Kochan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tzafrir met een snelle inworp. Largo Carazo controleert de bal met de borst. Largo Carazo geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Licznierski rent richting de bal. Obłoczyński onderschept slim de pass. Obłoczyński schiet op doel. Kuszniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kuszniak trapt de bal weg. Tzafrir kopt de bal weg. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS `Iskra` Iskrzynia - Silesia Team 2:0

38e minuut.
Daar is Largo Carazo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Largo Carazo geeft een hoge lob. Gardynik rent richting de bal. Obłoczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Obłoczyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Bryła bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwańczyk onderschept slim de pass. Iwańczyk passt de bal in één keer door. Largo Carazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Largo Carazo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kuszniak met een harde bal richting middenveld. Tzafrir kopt de bal weg. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS `Iskra` Iskrzynia 15%, Silesia Team 85%.
KS `Iskra` Iskrzynia - Silesia Team 2:0

46e minuut.
Krokowicz geeft een hoge lob. Inworp. Bruzda met een snelle inworp. Tzafrir is nu in balbezit. Tzafrir geeft de bal voor. Kuszniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Tzafrir geeft een hoge lob. Daar is Obłoczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obłoczyński schiet op doel. Kuszniak probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Gardynik de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS `Iskra` Iskrzynia - Silesia Team 3:0

54e minuut.
Largo Carazo met een sublieme pass. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero passt de bal met de wreef. Daar is Obłoczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obłoczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Tzafrir kopt de bal weg. Obłoczyński controleert de bal met de borst. Licznierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Obłoczyński onderschept slim de pass. Obłoczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Daar is Kukla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Largo Carazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Largo Carazo met een sublieme pass. Klungelig pakt Guerrero de bal. Guerrero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Obłoczyński is nu in balbezit. Obłoczyński speelt de bal door. Guerrero rent richting de bal. Guerrero haalt uit met een fantastische trap. Linetty probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Iwańczyk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Guerrero maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS `Iskra` Iskrzynia - Silesia Team 4:0

62e minuut.
Kochan is nu in balbezit. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Guerrero moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Guerrero kan niet meer verder spelen. Rduch komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Kochan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch verovert de bal door een tackle van achteren. Rduch passt de bal met de wreef. Obłoczyński rent richting de bal. Obłoczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Licznierski is nu in balbezit. Largo Carazo onderschept slim de pass. Largo Carazo speelt de bal door. Obłoczyński is nu in balbezit. Obłoczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Krokowicz rent richting de bal. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Obłoczyński is nu in balbezit. Obłoczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS `Iskra` Iskrzynia - Silesia Team 5:0

78e minuut.
Largo Carazo verovert de bal door een tackle van achteren. Largo Carazo speelt de bal door. Rduch is nu in balbezit. Rduch haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Kochan rent richting de bal. Tzafrir bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzafrir met een sublieme pass. Obłoczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Obłoczyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS `Iskra` Iskrzynia 25%, Silesia Team 75%.
KS `Iskra` Iskrzynia - Silesia Team 5:0