Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS `Iskra` Iskrzynia Polonia Bytom Kleinfeld
Własna1 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
35 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.5 gemiddelde waardering 18.1
adequate Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Rduch kopt de bal weg. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Largo Carazo is nu in balbezit. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS `Iskra` Iskrzynia - Polonia Bytom Kleinfeld 1:0

2e minuut.
Hromyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch onderschept slim de pass. Rduch speelt de bal door. Klungelig pakt Guerrero de bal. Guerrero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS `Iskra` Iskrzynia - Polonia Bytom Kleinfeld 2:0

4e minuut.
Iwańczyk is nu in balbezit. Iwańczyk passt de bal zonder na te denken. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Largo Carazo rent richting de bal. Rduch rent richting de bal. Daar is Guerrero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Largo Carazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Largo Carazo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Kaczor kan de bal niet met de borst controleren. Largo Carazo rent richting de bal. Largo Carazo probeert naar een medespeler te passen. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Klungelig pakt Rduch de bal. Largo Carazo is nu in balbezit. Largo Carazo passt de bal met de wreef. Guerrero heeft problemen om de bal te vangen. Guerrero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kurzawa passt de bal in één keer door. Tzafrir bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzafrir passt de bal in één keer door. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS `Iskra` Iskrzynia - Polonia Bytom Kleinfeld 3:0

25e minuut.
Kurzawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzawa passt de bal zonder na te denken. Tzafrir met een sublieme pass. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KS `Iskra` Iskrzynia - Polonia Bytom Kleinfeld 4:0

31e minuut.
Largo Carazo passt de bal zonder na te denken. Guerrero is nu in balbezit. Bajon bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero verovert de bal door een tackle van achteren. Guerrero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS `Iskra` Iskrzynia - Polonia Bytom Kleinfeld 5:0

33e minuut.
Rząsa is nu in balbezit. Iwańczyk rent richting de bal. Iwańczyk geeft een lange en hoge pass. Rduch rent richting de bal. Rduch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Kaczor verovert de bal door een tackle van achteren. Largo Carazo verovert de bal door een tackle van achteren. Largo Carazo passt de bal met de wreef. Daar is Tzafrir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tzafrir geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Doeltrap. Hupało met een harde bal richting middenveld. Tzafrir kopt de bal weg. Klungelig pakt Guerrero de bal. Guerrero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Largo Carazo passt de bal in één keer door. Guerrero rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rząsa. Guerrero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Largo Carazo wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Largo Carazo de bal. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS `Iskra` Iskrzynia - Polonia Bytom Kleinfeld 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS `Iskra` Iskrzynia 19%, Polonia Bytom Kleinfeld 81%.
KS `Iskra` Iskrzynia - Polonia Bytom Kleinfeld 6:0

47e minuut.
Bankowicz geeft de bal voor. Tzafrir bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzafrir probeert naar een medespeler te passen. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Daar is Guerrero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kokosiński rent richting de bal. Kokosiński geeft een lange en hoge pass. Guerrero rent richting de bal. Guerrero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hupało met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Rząsa de bal. Iwańczyk is nu in balbezit. Iwańczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Polakiewicz geeft de bal voor. Tajner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iwańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Carrizo geeft een lange en hoge pass. Rząsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwańczyk onderschept slim de pass. Iwańczyk geeft een lange en hoge pass. Rduch maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Polakiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Largo Carazo is nu in balbezit. Largo Carazo passt de bal met de wreef. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS `Iskra` Iskrzynia - Polonia Bytom Kleinfeld 7:0

65e minuut.
Kaczor met een sublieme pass. Tzafrir is nu in balbezit. Tzafrir passt de bal in één keer door. Guerrero rent richting de bal. Guerrero draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

73e minuut.
Bruzda verovert de bal door een tackle van achteren. Bruzda passt de bal met de wreef. Rduch is nu in balbezit. Rduch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Largo Carazo probeert naar een medespeler te passen. Guerrero heeft problemen om de bal te vangen. Rduch is nu in balbezit. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rduch rent richting de bal. Rduch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS `Iskra` Iskrzynia - Polonia Bytom Kleinfeld 8:0

82e minuut.
Kurzawa probeert de bal aan de voet te houden. Largo Carazo met een sublieme pass. Duszak controleert de bal met de borst. Largo Carazo is nu in balbezit. Largo Carazo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Inworp. Tzafrir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Largo Carazo is nu in balbezit. Largo Carazo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kokosiński de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS `Iskra` Iskrzynia - Polonia Bytom Kleinfeld 9:0

89e minuut.
Kaczor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Largo Carazo speelt de bal door. Guerrero heeft problemen om de bal te vangen. Guerrero schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Duszak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gaca komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS `Iskra` Iskrzynia 24%, Polonia Bytom Kleinfeld 76%.
KS `Iskra` Iskrzynia - Polonia Bytom Kleinfeld 9:0