Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
123goniszTy AC Beskid
541 Tactiek moja1
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 27.8
poor Schieten solid
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


10e minuut.
Leggeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Leggeri heeft problemen om de bal te vangen. Leggeri passt de bal zonder na te denken. Mankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mankiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Klepczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepczarek probeert naar een medespeler te passen. Ragaman speelt de bal door. Klepczarek is nu in balbezit. Klepczarek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Doeltrap. Moliński trapt de bal weg. Zegan kopt de bal weg. Leggeri is nu in balbezit. Leggeri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Centkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepczarek is nu in balbezit. Klepczarek met een sublieme pass. Centkowski rent richting de bal. Centkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
123goniszTy - AC Beskid 0:1

27e minuut.
Kopacki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Leggeri de bal. Leggeri passt de bal zonder na te denken. Trumiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepczarek onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Gamla kopt de bal weg. Klepczarek rent richting de bal. Klepczarek passt de bal zonder na te denken. Centkowski is nu in balbezit. Centkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Zegan met een sublieme pass. Kopacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopacki met een sublieme pass. Centkowski is nu in balbezit. Centkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
123goniszTy - AC Beskid 0:2

36e minuut.
Kopacki geeft een lange en hoge pass. Daar is Centkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klepczarek rent richting de bal. Klepczarek geeft de bal voor. Leggeri maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
123goniszTy - AC Beskid 0:3

43e minuut.
Rudnik kopt de bal weg. Leggeri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mankiewicz rent richting de bal. Centkowski is nu in balbezit. Centkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 123goniszTy 72%, AC Beskid 28%.
123goniszTy - AC Beskid 0:3

60e minuut.
Trzeciak trapt de bal weg. Centkowski kopt de bal weg. Leggeri is nu in balbezit. Leggeri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
123goniszTy - AC Beskid 0:4

68e minuut.
Rudnik geeft een lange en hoge pass. Ragaman rent richting de bal. Leggeri is nu in balbezit. Leggeri schiet op doel. Dziubański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
123goniszTy - AC Beskid 0:5

78e minuut.
Trumiński geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klepczarek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Centkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Centkowski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Pestka heeft problemen om de bal te vangen. Zegan geeft een hoge lob. Leggeri is nu in balbezit. Leggeri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
123goniszTy - AC Beskid 0:6

83e minuut.
Klungelig pakt Pestka de bal. Centkowski is nu in balbezit. Centkowski met een sublieme pass. Leggeri is nu in balbezit. Leggeri haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Trumiński probeert de bal met de borst te controleren. Dziubański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Zegan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Leggeri de bal. Centkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mankiewicz is nu in balbezit. Mankiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
123goniszTy - AC Beskid 0:7

88e minuut.
Moliński geeft de bal voor. Zegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zegan geeft een hoge lob. Centkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Centkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Zielony rent richting de bal. Zielony probeert naar een medespeler te passen. Kopacki heeft problemen om de bal te vangen. Leggeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Leggeri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 123goniszTy 63%, AC Beskid 37%.
123goniszTy - AC Beskid 0:7