Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grajdołek Granica HG Madritisa
Normal Tactiek Defend
51% Balbezit 49%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.6 gemiddelde waardering 29.6
average Schieten very good
poor Passen average
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Ciupik probeert naar een medespeler te passen. Zagdański rent richting de bal. Roldán Freire begaat een overtreding. Roldán Freire krijgt een gele kaart. Zagdański is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Suwara met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Roldán Freire kopt de bal weg. Molęda met een sublieme pass. Klungelig pakt Krępacz de bal. Dappes rent richting de bal. Dappes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Środa kopt de bal weg. Rasulo probeert naar een medespeler te passen. Molęda probeert naar een medespeler te passen. Dappes bereikt de bal nog maar net als eerste. Dappes schiet op doel. Skrętkowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Ciupik is nu in balbezit. Ciupik geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roldán Freire zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Molęda geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Roldán Freire zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Molęda is nu in balbezit. Molitorys schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Molitorys is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

22e minuut.
Roldán Freire probeert naar een medespeler te passen. Molęda geeft een hoge lob. Araszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Keruzoré verovert de bal door een tackle van achteren. Keruzoré haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Dappes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciupik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dappes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dappes zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Skrętkowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grajdołek Granica HG - Madritisa 0:1

25e minuut.
Zagdański speelt de bal door. Składak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rasulo. Rasulo krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Dalmaz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Markiewicz met een snelle inworp. Środa rent richting de bal. Środa geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Suwara is nu in balbezit. Molęda onderschept slim de pass. Molęda passt de bal zonder na te denken. Keruzoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Keruzoré draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Grajdołek Granica HG - Madritisa 0:2

35e minuut.
Roldán Freire geeft een hoge lob. Krępacz heeft problemen om de bal te vangen. Dappes bereikt de bal nog maar net als eerste. Dappes haalt uit met een fantastische trap. Skrętkowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grajdołek Granica HG - Madritisa 0:3

36e minuut.
Suwara probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Keruzoré de bal. Keruzoré passt de bal zonder na te denken. Dappes rent richting de bal. Dappes draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

40e minuut.
Dappes onderschept slim de pass. Dappes passt de bal in één keer door. Krępacz onderschept slim de pass. Daar is Keruzoré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keruzoré draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grajdołek Granica HG 59%, Madritisa 41%.
Grajdołek Granica HG - Madritisa 0:3

47e minuut.
Skrętkowicz met een sublieme pass. Ciupik kopt de bal weg. Dappes heeft problemen om de bal te vangen. Dappes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grajdołek Granica HG - Madritisa 0:4

48e minuut.
Składak probeert naar een medespeler te passen. Środa is nu in balbezit. Dappes is nu in balbezit. Keruzoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Keruzoré draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Molęda probeert naar een medespeler te passen. Roldán Freire rent richting de bal. Roldán Freire probeert naar een medespeler te passen. Dappes bereikt de bal nog maar net als eerste. Dappes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Ciupik rent richting de bal. Molęda onderschept slim de pass. Molęda probeert naar een medespeler te passen. Dappes bereikt de bal nog maar net als eerste. Dappes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Rasulo passt de bal in één keer door. Molęda speelt de bal door. Daar is Keruzoré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dappes bereikt de bal nog maar net als eerste. Dappes haalt uit met een fantastische trap. Skrętkowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Araszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keruzoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Keruzoré schiet op doel. Skrętkowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dappes is nu in balbezit. Dappes haalt uit met een fantastische trap. Skrętkowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Grajdołek Granica HG - Madritisa 0:5

68e minuut.
Markiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasulo is nu in balbezit. Rasulo passt de bal met de wreef. Molęda geeft de bal voor. Dappes maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Środa de bal onder controle te krijgen. Keruzoré kopt de bal weg. Dappes bereikt de bal nog maar net als eerste. Dappes haalt uit met een fantastische trap. Skrętkowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grajdołek Granica HG - Madritisa 0:6

71e minuut.
Ciupik is nu in balbezit. Ciupik geeft een lange en hoge pass. Divín rent richting de bal. Składak verovert de bal door een tackle van achteren. Składak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Markiewicz passt de bal zonder na te denken. Szklarski geeft een hoge lob. Składak krijgt zijn hoofd ertegen. Divín is nu in balbezit. Składak onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Dappes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roldán Freire rent richting de bal. Roldán Freire geeft de bal voor. Keruzoré rent richting de bal. Keruzoré schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Ciupik verovert de bal door een tackle van achteren. Roldán Freire geeft de bal voor. Keruzoré rent richting de bal. Keruzoré schiet op doel. Skrętkowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grajdołek Granica HG - Madritisa 0:7

90e minuut.
Araszkiewicz geeft een hoge lob. Keruzoré is nu in balbezit. Keruzoré heeft problemen om de bal te vangen. Keruzoré draait met de bal, schiet en ... Skrętkowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grajdołek Granica HG - Madritisa 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grajdołek Granica HG 70%, Madritisa 30%.
Grajdołek Granica HG - Madritisa 0:8