Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gwiazdy TreTeam
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.3
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen weak


18e minuut.
Weigelt is nu in balbezit. Biaduń verovert de bal door een tackle van achteren. Biaduń speelt de bal door. Pytlasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytlasiński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazdy - TreTeam 1:0

29e minuut.
Gajownik geeft de bal voor. Krykwiński speelt de bal door. Gzowski is nu in balbezit. Gzowski geeft een lange en hoge pass. Pytlasiński maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazdy - TreTeam 2:0

31e minuut.
Daar is Kleks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pytlasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligocki rent richting de bal. Pytlasiński onderschept slim de pass. Pytlasiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazdy - TreTeam 3:0

37e minuut.
Kleks passt de bal met de wreef. Frągnowski rent richting de bal. Weigelt onderschept slim de pass. Weigelt draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Biaduń de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Ligocki passt de bal met de wreef. Kleks is nu in balbezit. Komorkiewicz rent richting de bal. Kleks onderschept slim de pass. Kleks geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Nejman is nu in balbezit. Nejman probeert naar een medespeler te passen. Frągnowski is nu in balbezit. Weigelt verovert de bal door een tackle van achteren. Weigelt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Krykwiński geeft de bal voor. Retlewski is nu in balbezit. Pytlasiński onderschept slim de pass. Pytlasiński haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gwiazdy 50%, TreTeam 50%.
FC Gwiazdy - TreTeam 3:0

47e minuut.
Ligocki rent richting de bal. Ligocki geeft een hoge lob. Zientara speelt de bal door. Kleks bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleks schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Hetman geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fasolka met de inworp. Bromba is nu in balbezit. Bromba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazdy - TreTeam 4:0

68e minuut.
Nejman geeft de bal voor. Inworp. Fasolka met de inworp. Bromba is nu in balbezit. Bromba geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Inworp. Łatuszyński met de inworp. Krykwiński kan de bal niet met de borst controleren. Kleks bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleks haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gwiazdy 39%, TreTeam 61%.
FC Gwiazdy - TreTeam 4:0