Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc.Leszno Świstaki Michałkowice
Normal Tactiek 433
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 20.3
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


8e minuut.
Tokarz speelt de bal door. Wons rent richting de bal. Pilip begaat een overtreding. Pilip krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Czorny bereikt de bal nog maar net als eerste. Popowicz is nu in balbezit. Czekański rent richting de bal. Czorny bereikt de bal nog maar net als eerste. Czorny schiet op doel. Trelecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piepiórka is nu in balbezit. Czorny onderschept slim de pass. Czorny haalt uit met een fantastische trap. Trelecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Leszno - Świstaki Michałkowice 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Leszno 55%, Świstaki Michałkowice 45%.
Fc.Leszno - Świstaki Michałkowice 1:0

54e minuut.
Klungelig pakt Piepiórka de bal. Czekański speelt de bal door. Czorny is nu in balbezit. Czorny draait met de bal, schiet en ... Trelecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Leszno - Świstaki Michałkowice 2:0

64e minuut.
Tokarz onderschept slim de pass. Tokarz probeert naar een medespeler te passen. Modracki is nu in balbezit. Modracki schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kurczewski de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Piepiórka verovert de bal door een tackle van achteren. Piepiórka geeft de bal voor. Chwietkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwietkiewicz geeft een lange en hoge pass. Wons maakt een snoekduik en kopt de bal. Jęczeń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Daar is Morela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chwietkiewicz onderschept slim de pass. Bogdasz met een sublieme pass. Modracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Modracki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Patenkiewicz rent richting de bal. Faryński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Patenkiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Patenkiewicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wons rent richting de bal. Modracki rent richting de bal. Wons bereikt de bal nog maar net als eerste. Wons draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Piepiórka rent richting de bal. Czekański bereikt de bal nog maar net als eerste. Czekański probeert naar een medespeler te passen. Czorny bereikt de bal nog maar net als eerste. Czorny haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Leszno 48%, Świstaki Michałkowice 52%.
Fc.Leszno - Świstaki Michałkowice 2:0