Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-01 20:06
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0159
  • Stadion: TreTeam Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1857
TreTeam Calcio
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 15.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Prochownik passt de bal zonder na te denken. Ligocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Niezgoda begaat een overtreding. Niezgoda krijgt een gele kaart. Niezgoda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Półtorak komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Półtorak rent richting de bal. Ligocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Półtorak onderschept slim de pass. Półtorak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TreTeam - Calcio 0:1

29e minuut.
Gajownik met een sublieme pass. Krasicki geeft de bal voor. Półtorak rent richting de bal. Półtorak schiet op doel. Ruszczyc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Ruszczyc trapt de bal weg. Kuzaj heeft problemen om de bal te vangen. Gajownik rent richting de bal. Półtorak verovert de bal door een tackle van achteren. Półtorak schiet op doel. Ruszczyc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ruszczyc speelt de bal door. Kuzaj heeft problemen om de bal te vangen. Kuzaj draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Krasicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleks onderschept slim de pass. Kleks passt de bal met de wreef. Weigelt is nu in balbezit. Weigelt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kleks is nu in balbezit. Weigelt is nu in balbezit. Kleks bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleks haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TreTeam 54%, Calcio 46%.
TreTeam - Calcio 0:1

58e minuut.
Kleks geeft een lange en hoge pass. Zientara bereikt de bal nog maar net als eerste. Zientara passt de bal in één keer door. Daar is Weigelt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weigelt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Krasicki met een sublieme pass. Weigelt rent richting de bal. Wieliczko maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Wieliczko moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Wieliczko schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

69e minuut.
Kleks kopt de bal weg. Daar is Grzywaczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzywaczewski met een sublieme pass. Weigelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Weigelt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Dzieł is nu in balbezit. Dzieł geeft een hoge lob. Daar is Nejman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Półtorak bereikt de bal nog maar net als eerste. Półtorak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TreTeam 47%, Calcio 53%.
TreTeam - Calcio 0:1