Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lemon FHU AC Beskid
222 Tactiek moja1
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 30.3
good Schieten solid
average Passen weak
solid Verdedigen average


22e minuut.
Mankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaunutis verovert de bal door een tackle van achteren. Mankiewicz rent richting de bal. Canyiğit verovert de bal door een tackle van achteren. Canyiğit geeft de bal voor. Trzeciak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nawałka rent richting de bal. Nawałka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lemon FHU - AC Beskid 1:0

29e minuut.
Klepczarek onderschept slim de pass. Klepczarek geeft een hoge lob. Daar is Miziniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leggeri rent richting de bal. Leggeri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lemon FHU - AC Beskid 1:1

35e minuut.
Mankiewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Jegliński de bal. Leggeri is nu in balbezit. Leggeri schiet op doel. Piţurcă werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Klepczarek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Centkowski is nu in balbezit. Centkowski geeft de bal voor. Leggeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Leggeri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lemon FHU - AC Beskid 1:2

38e minuut.
Nawałka speelt de bal door. Daar is Jaunutis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leggeri is nu in balbezit. Leggeri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Canyiğit rent richting de bal. Jaunutis is nu in balbezit. Canyiğit speelt de bal door. Jaskóła is nu in balbezit. Jaskóła haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lemon FHU 48%, AC Beskid 52%.
Lemon FHU - AC Beskid 1:2

59e minuut.
Rudnik verovert de bal door een tackle van achteren. Rudnik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaskóła zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Canyiğit geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Hobbock verovert de bal door een tackle van achteren. Hobbock geeft een hoge lob. Daar is Szaluniarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nawałka is nu in balbezit. Nawałka draait met de bal, schiet en ... Trzeciak bokst de bal weg.

67e minuut.
Miziniak geeft een lange en hoge pass. Kopacki kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gogoncea de bal onder controle te krijgen. Leggeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Leggeri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Hobbock geeft een lange en hoge pass. Jaskóła is nu in balbezit. Rudnik onderschept slim de pass. Klepczarek rent richting de bal. Klepczarek geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Leggeri maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Canyiğit onderschept slim de pass. Canyiğit geeft een lange en hoge pass. Nawałka is nu in balbezit. Nawałka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lemon FHU - AC Beskid 2:2

76e minuut.
Nawałka schiet op doel. Na een snelle pass probeert Szaluniarz de bal onder controle te krijgen. Jaskóła is nu in balbezit. Jaskóła geeft een hoge lob. Nawałka springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lemon FHU - AC Beskid 3:2

82e minuut.
Canyiğit passt de bal in één keer door. Jaunutis is nu in balbezit. Zegan verovert de bal door een tackle van achteren. Canyiğit onderschept slim de pass. Canyiğit schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Canyiğit is nu in balbezit. Canyiğit geeft een hoge lob. Nawałka rent richting de bal. Nawałka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lemon FHU 41%, AC Beskid 59%.
Lemon FHU - AC Beskid 3:2