Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Świstaki Michałkowice Małe Dubeltówki
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 15
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


8e minuut.
Tokarz passt de bal in één keer door. Wons rent richting de bal. Wons passt de bal met de wreef. Modracki is nu in balbezit. Modracki schiet op doel. Frycz bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Kolbusz rent richting de bal. Piepiórka verovert de bal door een tackle van achteren. Piepiórka met een sublieme pass. Kaczmarczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczmarczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Chorzeszcz passt de bal zonder na te denken. Figas is nu in balbezit. Figas geeft een hoge lob. Modracki is nu in balbezit. Modracki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Piepiórka kopt de bal weg. Figas heeft problemen om de bal te vangen. Modracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Modracki haalt uit met een fantastische trap. Trybulski probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Kolbusz rent richting de bal. Popowicz is nu in balbezit. Popowicz passt de bal met de wreef. Kolbusz is nu in balbezit. Kolbusz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Prokop kopt de bal weg. Daar is Patenkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kaczmarczak. Kaczmarczak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Świstaki Michałkowice 46%, Małe Dubeltówki 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Świstaki Michałkowice - Małe Dubeltówki 0:0

47e minuut.
Tokarz geeft een hoge lob. Figas controleert de bal met de borst. Figas passt de bal in één keer door. Wons is nu in balbezit. Wons schiet op doel. Frycz bokst de bal weg.

53e minuut.
Wons onderschept slim de pass. Dymanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dymanowski probeert naar een medespeler te passen. Modracki rent richting de bal. Modracki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Trelecki trapt de bal weg van het doel. Figas kopt de bal weg. Modracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Modracki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Piepiórka rent richting de bal. Kolbusz verovert de bal door een tackle van achteren. Kolbusz passt de bal in één keer door. Zwoliński rent richting de bal. Zwoliński geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Świstaki Michałkowice - Małe Dubeltówki 0:1

76e minuut.
Hryciuk rent richting de bal. Wons onderschept slim de pass. Wons passt de bal zonder na te denken. Modracki is nu in balbezit. Modracki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Świstaki Michałkowice - Małe Dubeltówki 1:1

85e minuut.
Figas rent richting de bal. Figas geeft een lange en hoge pass. Wons is nu in balbezit. Modracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Modracki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Świstaki Michałkowice 40%, Małe Dubeltówki 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Świstaki Michałkowice - Małe Dubeltówki 1:1