Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-28 19:57
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0159
  • Stadion: Calcio Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1797
Calcio FC Gwiazdy
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Kuzaj kopt de bal weg. Daar is Łatuszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niezgoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Prochownik is nu in balbezit. Prochownik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Calcio - FC Gwiazdy 1:0

21e minuut.
Pytlasiński heeft problemen om de bal te vangen. Bromba is nu in balbezit. Bromba geeft een hoge lob. Pytlasiński rent richting de bal. Pytlasiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kaplon rent richting de bal. Bromba onderschept slim de pass. Bromba met een sublieme pass. Pytlasiński is nu in balbezit. Pytlasiński haalt uit met een fantastische trap. Słuszka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Krasicki verovert de bal door een tackle van achteren. Krasicki met een sublieme pass. Pytlasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytlasiński draait met de bal, schiet en ... Słuszka probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calcio 54%, FC Gwiazdy 46%.
Calcio - FC Gwiazdy 1:0

53e minuut.
Klungelig pakt Łatuszyński de bal. Prochownik verovert de bal door een tackle van achteren. Niezgoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Prochownik is nu in balbezit. Prochownik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calcio 49%, FC Gwiazdy 51%.
Calcio - FC Gwiazdy 1:0