Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcelona SK TreTeam
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 17.8
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Cichowlas heeft problemen om de bal te vangen. Kleks begaat een overtreding. Cichowlas raakt geblesseerd tijdens het duel. Cichowlas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Szawica rent richting de bal. Szawica schiet op doel. Ruszczyc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Rychter controleert de bal met de borst. Kleks rent richting de bal. Kleks passt de bal met de wreef. Weigelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Weigelt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Rychter onderschept slim de pass. Rychter speelt de bal door. Darnowski heeft problemen om de bal te vangen. Weigelt onderschept slim de pass. Weigelt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Chwastek rent richting de bal. Kleks is nu in balbezit. Kleks passt de bal zonder na te denken. Weigelt is nu in balbezit. Weigelt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona SK - TreTeam 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona SK 60%, TreTeam 40%.
Barcelona SK - TreTeam 0:1

47e minuut.
Hetman is nu in balbezit. Kwaiszewski onderschept slim de pass. Kwaiszewski passt de bal zonder na te denken. Szawica is nu in balbezit. Szawica schiet op doel. Ruszczyc bokst de bal weg.

67e minuut.
Chwastek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaorski verovert de bal door een tackle van achteren. Zaorski passt de bal zonder na te denken. Szawica bereikt de bal nog maar net als eerste. Szawica draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Barcelona SK - TreTeam 1:1

76e minuut.
Twarkowski is nu in balbezit. Weigelt verovert de bal door een tackle van achteren. Weigelt passt de bal in één keer door. Kleks bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleks schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona SK 41%, TreTeam 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barcelona SK - TreTeam 1:1