Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc.Leszno AC Beskid
Normal Tactiek 451
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 24.1
weak Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Przecherka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frankiewicz rent richting de bal. Klepczarek rent richting de bal. Frankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Frankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrek verovert de bal door een tackle van achteren. Dyrek probeert naar een medespeler te passen. Czekański rent richting de bal. Czekański schiet op doel. Trzeciak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grzebinoga onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Morela zal de hoekschop nemen. Czorny krijgt zijn hoofd ertegen. Trzeciak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Brudzisz geeft een lange en hoge pass. Zegan kopt de bal weg. Klungelig pakt Klepczarek de bal. Kopacki is nu in balbezit. Kopacki haalt uit met een fantastische trap. Jęczeń bokst de bal weg.

35e minuut.
Kruczek met een snelle inworp. Klepczarek rent richting de bal. Klepczarek passt de bal in één keer door. Frankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankiewicz schiet op doel. Jęczeń kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Leszno 46%, AC Beskid 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc.Leszno - AC Beskid 0:0

51e minuut.
Rudnik met een sublieme pass. Klepczarek is nu in balbezit. Klepczarek passt de bal met de wreef. Kopacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopacki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Kruczek met een snelle inworp. Klepczarek rent richting de bal. Bogdasz onderschept slim de pass. Habowski rent richting de bal. Habowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kurczewski geeft de bal voor. Inworp. Przecherka met de inworp. Frankiewicz is nu in balbezit. Frankiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Leszno 53%, AC Beskid 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc.Leszno - AC Beskid 0:0