Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Madritisa TreTeam
Defend Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
29 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
30.1 gemiddelde waardering 19.3
very good Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Dappes onderschept slim de pass. Dappes passt de bal zonder na te denken. Keruzoré is nu in balbezit. Keruzoré haalt uit met een fantastische trap. Piekutowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Petrutis is nu in balbezit. Petrutis speelt de bal door. Keruzoré rent richting de bal. Dappes rent richting de bal. Dappes haalt uit met een fantastische trap. Paal!

8e minuut.
Molęda verovert de bal door een tackle van achteren. Molęda met een sublieme pass. Dappes bereikt de bal nog maar net als eerste. Dappes schiet op doel. Na een snelle pass probeert Piekutowski de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Roldán Freire geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dappes rent richting de bal. Dappes haalt uit met een fantastische trap. Ruszczyc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Dappes kan de bal niet met de borst controleren. Dappes probeert naar een medespeler te passen. Ruszczyc probeert naar een medespeler te passen. Molęda probeert de bal met de borst te controleren. Molęda geeft een hoge lob. Paal!

12e minuut.
Molęda is nu in balbezit. Molęda geeft de bal voor. Klungelig pakt Piekutowski de bal. Dappes is nu in balbezit. Dappes draait met de bal, schiet en ... Ruszczyc bokst de bal weg.

14e minuut.
Molęda is nu in balbezit. Molęda passt de bal zonder na te denken. Nejman rent richting de bal. Dappes onderschept slim de pass. Dappes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Madritisa - TreTeam 1:0

19e minuut.
Ligocki met een sublieme pass. Molęda is nu in balbezit. Molęda passt de bal met de wreef. Dappes is nu in balbezit. Dappes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Daar is Keruzoré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keruzoré passt de bal zonder na te denken. Dappes rent richting de bal. Dappes draait met de bal, schiet en ... Ruszczyc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Madritisa - TreTeam 2:0

25e minuut.
Molęda onderschept slim de pass. Molęda passt de bal met de wreef. Dappes rent richting de bal. Dappes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Madritisa - TreTeam 3:0

32e minuut.
Grzywaczewski kopt de bal weg. Lumpaz rent richting de bal. Lumpaz geeft een hoge lob. Dappes bereikt de bal nog maar net als eerste. Dappes geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Dappes heeft problemen om de bal te vangen. Keruzoré rent richting de bal. Dappes is nu in balbezit. Dappes heeft problemen om de bal te vangen. Dappes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Madritisa - TreTeam 4:0

35e minuut.
Dappes onderschept slim de pass. Dappes geeft een lange en hoge pass. Daar is Nejman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keruzoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Keruzoré schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ruszczyc trapt de bal weg van het doel. Grzywaczewski is nu in balbezit. Roldán Freire schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Roldán Freire is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Grzywaczewski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Grzywaczewski kan niet meer verder spelen. Chwastek komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Daar is Hetman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dappes bereikt de bal nog maar net als eerste. Dappes passt de bal met de wreef. Keruzoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Keruzoré draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Madritisa - TreTeam 5:0

41e minuut.
Dappes passt de bal zonder na te denken. Keruzoré heeft problemen om de bal te vangen. Keruzoré passt de bal zonder na te denken. Dappes is nu in balbezit. Dappes schiet op doel. Ruszczyc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Madritisa - TreTeam 6:0

42e minuut.
Kleks heeft problemen om de bal te vangen. Keruzoré onderschept slim de pass. Ligocki is nu in balbezit. Keruzoré is nu in balbezit. Keruzoré draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Lumpaz geeft een hoge lob. Hetman is nu in balbezit. Molęda verovert de bal door een tackle van achteren. Molęda geeft een hoge lob. Dappes springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madritisa 21%, TreTeam 79%.
Madritisa - TreTeam 6:0

48e minuut.
Molęda speelt de bal door. Petrutis rent richting de bal. Petrutis passt de bal met de wreef. Keruzoré rent richting de bal. Keruzoré geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dappes bereikt de bal nog maar net als eerste. Dappes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Madritisa - TreTeam 7:0

50e minuut.
Keruzoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligocki onderschept slim de pass. Ligocki met een sublieme pass. Dappes bereikt de bal nog maar net als eerste. Dappes haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Dappes geeft een hoge lob. Keruzoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Retlewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Keruzoré is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dappes neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Ruszczyc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Madritisa - TreTeam 8:0

56e minuut.
Dappes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nejman rent richting de bal. Dappes onderschept slim de pass. Dappes schiet op doel. Ruszczyc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Madritisa - TreTeam 9:0

61e minuut.
Molęda geeft de bal voor. Dappes kopt de bal weg. Daar is Piekutowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keruzoré is nu in balbezit. Keruzoré draait met de bal, schiet en ... Ruszczyc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Dappes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dappes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Madritisa - TreTeam 10:0

65e minuut.
Daar is Ligocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molęda rent richting de bal. Molęda geeft de bal voor. Dappes is nu in balbezit. Dappes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Petrutis geeft de bal voor. Daar is Piekutowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dappes bereikt de bal nog maar net als eerste. Dappes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Madritisa - TreTeam 11:0

90e minuut.
Ligocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dappes bereikt de bal nog maar net als eerste. Dappes passt de bal zonder na te denken. Daar is Keruzoré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keruzoré schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Madritisa - TreTeam 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madritisa 43%, TreTeam 57%.
Madritisa - TreTeam 12:0