Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grajdołek Granica HG FC Gwiazdy
Normal Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.6 gemiddelde waardering 17.5
matig Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


18e minuut.
Składak bereikt de bal nog maar net als eerste. Łatuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Składak verovert de bal door een tackle van achteren. Składak haalt uit met een fantastische trap. Junik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grajdołek Granica HG - FC Gwiazdy 1:0

37e minuut.
Środa rent richting de bal. Środa geeft een lange en hoge pass. Biaduń bereikt de bal nog maar net als eerste. Składak onderschept slim de pass. Składak draait met de bal, schiet en ... Junik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grajdołek Granica HG 41%, FC Gwiazdy 59%.
Grajdołek Granica HG - FC Gwiazdy 1:0

50e minuut.
Łatuszyński rent richting de bal. Sejud rent richting de bal. Łatuszyński rent richting de bal. Sejud bereikt de bal nog maar net als eerste. Sejud draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Składak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grajdołek Granica HG - FC Gwiazdy 2:0

57e minuut.
Szklarski geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Bystrzanowski de bal onder controle te krijgen. Sejud is nu in balbezit. Sejud schiet op doel. Junik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grajdołek Granica HG - FC Gwiazdy 3:0

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szklarski met de inworp. Markiewicz rent richting de bal. Markiewicz geeft de bal voor. Biaduń probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Sejud met een sublieme pass. Łatuszyński is nu in balbezit. Składak onderschept slim de pass. Składak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grajdołek Granica HG - FC Gwiazdy 4:0

78e minuut.
Markiewicz is nu in balbezit. Markiewicz geeft een hoge lob. Łatuszyński probeert de bal aan de voet te houden. Składak bereikt de bal nog maar net als eerste. Składak schiet op doel. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Sejud is nu in balbezit. Sejud met een sublieme pass. Biaduń bereikt de bal nog maar net als eerste. Składak verovert de bal door een tackle van achteren. Składak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grajdołek Granica HG - FC Gwiazdy 5:0

85e minuut.
Junik trapt de bal weg van het doel. Gzowski kopt de bal weg. Suwara rent richting de bal. Bromba is nu in balbezit. Bromba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grajdołek Granica HG 31%, FC Gwiazdy 69%.
Grajdołek Granica HG - FC Gwiazdy 5:0