Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gwiazdy F.C. Kolonia
Normal Tactiek Ligowa
36% Balbezit 64%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 38.9
unsatisfactory Schieten good
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Junik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bystrzanowski rent richting de bal. Stucco bereikt de bal nog maar net als eerste. Stucco draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Łatuszyński is nu in balbezit. Rei verovert de bal door een tackle van achteren. Rei probeert naar een medespeler te passen. Szakács rent richting de bal. Szakács schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazdy - F.C. Kolonia 0:1

14e minuut.
Lancheros onderschept slim de pass. Lancheros geeft een lange en hoge pass. Biaduń is nu in balbezit. Szakács onderschept slim de pass. Szakács haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazdy - F.C. Kolonia 0:2

16e minuut.
Rei probeert naar een medespeler te passen. Ba is nu in balbezit. Ba passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Stucco de bal. Stucco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazdy - F.C. Kolonia 0:3

18e minuut.
Pintilei is nu in balbezit. Pintilei met een sublieme pass. Rei probeert naar een medespeler te passen. Stucco is nu in balbezit. Stucco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Ba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ba passt de bal met de wreef. Stucco bereikt de bal nog maar net als eerste. Stucco haalt uit met een fantastische trap. Junik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazdy - F.C. Kolonia 0:4

26e minuut.
Szakács is nu in balbezit. Ba probeert naar een medespeler te passen. Stucco bereikt de bal nog maar net als eerste. Stucco schiet op doel. Junik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazdy - F.C. Kolonia 0:5

33e minuut.
Barclay kopt de bal weg. Stucco rent richting de bal. Stucco passt de bal met de wreef. Szakács bereikt de bal nog maar net als eerste. Szakács schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Ba passt de bal met de wreef. Cámara Rey speelt de bal door. Szakács rent richting de bal. Szakács haalt uit met een fantastische trap. Stucco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Stucco de bal onder controle te krijgen. Strzałka is nu in balbezit. Strzałka geeft een lange en hoge pass. Stucco is nu in balbezit. Stucco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Barclay verovert de bal door een tackle van achteren. Barclay geeft de bal voor. Szakács probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stucco bereikt de bal nog maar net als eerste. Stucco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gwiazdy 77%, F.C. Kolonia 23%.
FC Gwiazdy - F.C. Kolonia 0:5

48e minuut.
Biaduń geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Strzałka de bal onder controle te krijgen. Strzałka speelt de bal door. Stucco rent richting de bal. Stucco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Strapec speelt de bal door. Ba kopt de bal weg. Klungelig pakt Bystrzanowski de bal. Stucco is nu in balbezit. Stucco schiet op doel. Junik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Barclay met de inworp. Lancheros is nu in balbezit. Lancheros geeft de bal voor. Biaduń heeft problemen om de bal te vangen. Szakács bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Pintilei onderschept slim de pass. Pintilei geeft de bal voor. Bystrzanowski heeft problemen om de bal te vangen. Stucco bereikt de bal nog maar net als eerste. Stucco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Frągnowski speelt de bal door. Cámara Rey is nu in balbezit. Cámara Rey met een sublieme pass. Szakács bereikt de bal nog maar net als eerste. Szakács schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Komorkiewicz passt de bal met de wreef. Gzowski rent richting de bal. Gzowski met een sublieme pass. Pytlasiński is nu in balbezit. Pytlasiński haalt uit met een fantastische trap. Strapec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Byczek is nu in balbezit. Byczek geeft een hoge lob. Stucco rent richting de bal. Stucco draait met de bal, schiet en ... Junik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Stucco is nu in balbezit. Stucco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazdy - F.C. Kolonia 0:6

82e minuut.
Lancheros kopt de bal weg. Klungelig pakt Stucco de bal. Szakács bereikt de bal nog maar net als eerste. Szakács draait met de bal, schiet en ... Junik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazdy - F.C. Kolonia 0:7

88e minuut.
Ba passt de bal in één keer door. Cámara Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Cámara Rey passt de bal met de wreef. Szakács bereikt de bal nog maar net als eerste. Szakács draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Klungelig pakt Łatuszyński de bal. Cámara Rey is nu in balbezit. Cámara Rey speelt de bal door. Klungelig pakt Szakács de bal. Szakács draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gwiazdy 69%, F.C. Kolonia 31%.
FC Gwiazdy - F.C. Kolonia 0:7