Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcelona SK Świstaki Michałkowice
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 20.9
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


26e minuut.
Figas rent richting de bal. Figas passt de bal zonder na te denken. Modracki heeft problemen om de bal te vangen. Modracki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona SK - Świstaki Michałkowice 0:1

40e minuut.
Piepiórka is nu in balbezit. Piepiórka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Modracki de bal. Wons rent richting de bal. Wons haalt uit met een fantastische trap. Kretek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona SK 65%, Świstaki Michałkowice 35%.
Barcelona SK - Świstaki Michałkowice 0:1

55e minuut.
Szawica bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaorski rent richting de bal. Piepiórka verovert de bal door een tackle van achteren. Szawica rent richting de bal. Szawica haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Wons rent richting de bal. Wons schiet op doel. Twarkowski heeft problemen om de bal te vangen. Figas rent richting de bal. Figas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Zaorski met een sublieme pass. Patenkiewicz is nu in balbezit. Szawica schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Szawica krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Jęczeń geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Tokarz de bal onder controle te krijgen. Tokarz passt de bal zonder na te denken. Figas rent richting de bal. Figas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona SK 66%, Świstaki Michałkowice 34%.
Barcelona SK - Świstaki Michałkowice 0:1