Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Beskid Małe Dubeltówki
moja Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.8 gemiddelde waardering 15.8
average Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Zegan onderschept slim de pass. Zegan met een sublieme pass. Grzebinoga speelt de bal door. Mankiewicz rent richting de bal. Mankiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Mankiewicz rent richting de bal. Dymanowski rent richting de bal. Mankiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Mankiewicz haalt uit met een fantastische trap. Frycz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Beskid - Małe Dubeltówki 1:0

14e minuut.
Zegan passt de bal zonder na te denken. Mankiewicz is nu in balbezit. Centkowski speelt de bal door. Kopacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopacki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Beskid - Małe Dubeltówki 2:0

31e minuut.
Prokop speelt de bal door. Rudnik geeft een lange en hoge pass. Prokop kopt de bal weg. Kaczmarczak rent richting de bal. Kaczmarczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Mankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dymanowski probeert naar een medespeler te passen. Kaczmarczak is nu in balbezit. Kaczmarczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Dymanowski probeert naar een medespeler te passen. Grzebinoga rent richting de bal. Prokop tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prokop krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Beskid 46%, Małe Dubeltówki 54%.
AC Beskid - Małe Dubeltówki 2:0

48e minuut.
Rudnik passt de bal met de wreef. Kopacki met een sublieme pass. Mankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mankiewicz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Trybulski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Beskid - Małe Dubeltówki 3:0

50e minuut.
Dymanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Centkowski onderschept slim de pass. Centkowski passt de bal in één keer door. Kopacki rent richting de bal. Kopacki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Beskid - Małe Dubeltówki 4:0

54e minuut.
Rudnik passt de bal in één keer door. Hryciuk rent richting de bal. Hryciuk geeft een hoge lob. Kaczmarczak is nu in balbezit. Kaczmarczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Mankiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Mankiewicz geeft de bal voor. Grzebinoga rent richting de bal. Grzebinoga geeft een lange en hoge pass. Kopacki maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Beskid - Małe Dubeltówki 5:0

70e minuut.
Cygan komt het veld opgelopen. Frankiewicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Beskid 36%, Małe Dubeltówki 64%.
AC Beskid - Małe Dubeltówki 5:0