Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gwiazdy Madritisa
Normal Tactiek Defend
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 26
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.4 gemiddelde waardering 29.1
waardeloos Schieten zeer goed
zwak Passen zwak
hopeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Petrutis passt de bal in één keer door. Molęda speelt de bal door. Keruzoré is nu in balbezit. Keruzoré schiet op doel. Bystrzanowski probeert de bal aan de voet te houden. Junik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Łatuszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biaduń is nu in balbezit. Keruzoré verovert de bal door een tackle van achteren. Keruzoré schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Fasolka rent richting de bal. Bəkirzadə verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bromba. Bromba krijgt een gele kaart. Bəkirzadə is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Petrutis met een snel genomen vrije trap. Dappes is nu in balbezit. Dappes schiet op doel. Junik probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

6e minuut.
Łatuszyński geeft een hoge lob. Inworp. Petrutis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Molęda geeft een lange en hoge pass. Dappes springt en kopt de bal. Paal!

10e minuut.
Keruzoré rent richting de bal. Keruzoré met een sublieme pass. Dappes kan de bal niet met de borst controleren. Dappes schiet op doel. Junik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazdy - Madritisa 0:1

14e minuut.
Canhão probeert naar een medespeler te passen. Keruzoré is nu in balbezit. Dappes bereikt de bal nog maar net als eerste. Dappes schiet op doel. Bystrzanowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Molęda probeert naar een medespeler te passen. Bystrzanowski is nu in balbezit. Keruzoré verovert de bal door een tackle van achteren. Dappes heeft problemen om de bal te vangen. Dappes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Łatuszyński rent richting de bal. Petrutis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łatuszyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Łatuszyński met een snel genomen vrije trap. Gzowski heeft problemen om de bal te vangen. Lumpaz is nu in balbezit. Gzowski rent richting de bal. Gzowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Gzowski is nu in balbezit. Canhão verovert de bal door een tackle van achteren. Canhão geeft een hoge lob. Dappes kan de bal niet met de borst controleren. Dappes haalt uit met een fantastische trap. Junik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Keruzoré met een snelle inworp. Daar is Petrutis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łatuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrutis onderschept slim de pass. Petrutis geeft een hoge lob. Junik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Dappes bereikt de bal nog maar net als eerste. Dappes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazdy - Madritisa 0:2

42e minuut.
Dappes is nu in balbezit. Dappes probeert naar een medespeler te passen. Biaduń rent richting de bal. Keruzoré onderschept slim de pass. Keruzoré haalt uit met een fantastische trap. Junik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Molęda met een sublieme pass. Petrutis bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrutis geeft een hoge lob. Dappes rent richting de bal. Dappes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gwiazdy 65%, Madritisa 35%.
FC Gwiazdy - Madritisa 0:2

48e minuut.
Keruzoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Keruzoré met een sublieme pass. Dappes bereikt de bal nog maar net als eerste. Dappes schiet op doel. Junik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazdy - Madritisa 0:3

52e minuut.
Canhão rent richting de bal. Canhão geeft een lange en hoge pass. Keruzoré kopt de bal weg. Dappes bereikt de bal nog maar net als eerste. Dappes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Canhão rent richting de bal. Molęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Molęda geeft de bal voor. Dappes rent richting de bal. Dappes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Molęda passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Petrutis de bal onder controle te krijgen. Bəkirzadə geeft de bal voor. Keruzoré is nu in balbezit. Keruzoré haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Molęda speelt de bal door. Keruzoré is nu in balbezit. Keruzoré geeft een hoge lob. Dappes bereikt de bal nog maar net als eerste. Dappes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazdy - Madritisa 0:4

73e minuut.
Pytlasiński heeft problemen om de bal te vangen. Dappes onderschept slim de pass. Dappes probeert naar een medespeler te passen. Keruzoré is nu in balbezit. Keruzoré schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazdy - Madritisa 0:5

75e minuut.
Dappes kopt de bal weg. Keruzoré probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Keruzoré met een sublieme pass. Dappes heeft problemen om de bal te vangen. Dappes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Keruzoré passt de bal in één keer door. Biaduń heeft problemen om de bal te vangen. Dappes is nu in balbezit. Dappes haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bystrzanowski de bal onder controle te krijgen. Junik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Biaduń de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Petrutis is nu in balbezit. Pytlasiński verovert de bal door een tackle van achteren. Bromba bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytlasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytlasiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazdy - Madritisa 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gwiazdy 61%, Madritisa 39%.
FC Gwiazdy - Madritisa 1:5