Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 19:55
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0159
  • Stadion: TreTeam Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1065
TreTeam 123goniszTy
Normal Tactiek 541
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Hetman geeft een lange en hoge pass. Weigelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Trumiński rent richting de bal. Weigelt onderschept slim de pass. Weigelt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Retlewski is nu in balbezit. Retlewski geeft een lange en hoge pass. Zientara kopt de bal weg. Kleks heeft problemen om de bal te vangen. Kleks draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Gajownik probeert naar een medespeler te passen. Ligocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligocki passt de bal in één keer door. Kleks bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleks draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Dziubański met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chwastek met de inworp. Kleks bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleks schiet op doel. Dziubański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Weigelt is nu in balbezit. Dziubański speelt de bal door. Ligocki heeft problemen om de bal te vangen. Gamla bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TreTeam - 123goniszTy 0:1

35e minuut.
Gajownik met een snelle inworp. Kubot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubot passt de bal in één keer door. Gamla bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamla haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Ligocki verovert de bal door een tackle van achteren. Ziontkowski rent richting de bal. Ziontkowski passt de bal in één keer door. Weigelt is nu in balbezit. Weigelt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kleks bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TreTeam 52%, 123goniszTy 48%.
TreTeam - 123goniszTy 0:1

47e minuut.
Kleks heeft problemen om de bal te vangen. Ligocki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pestka. Ligocki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ligocki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Gamla bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamla passt de bal met de wreef. Pestka heeft problemen om de bal te vangen. Gamla bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Gajownik geeft de bal voor. Zientara kopt de bal weg. Daar is Kleks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weigelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Weigelt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Ligocki rent richting de bal. Ligocki probeert naar een medespeler te passen. Weigelt is nu in balbezit. Weigelt schiet op doel. Dziubański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TreTeam - 123goniszTy 1:1

67e minuut.
Retlewski rent richting de bal. Retlewski geeft een hoge lob. Trumiński rent richting de bal. Kleks onderschept slim de pass. Kleks geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
TreTeam - 123goniszTy 2:1

69e minuut.
Ragaman is nu in balbezit. Ragaman geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zientara met de inworp. Kleks probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Gajownik probeert naar een medespeler te passen. Kleks bereikt de bal nog maar net als eerste. Weigelt is nu in balbezit. Weigelt haalt uit met een fantastische trap. Ragaman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Chwastek is nu in balbezit. Kubot legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chwastek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kleks legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
TreTeam - 123goniszTy 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TreTeam 37%, 123goniszTy 63%.
TreTeam - 123goniszTy 3:1