Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 20:05
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0159
  • Stadion: Warmia Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1714
Warmia Grajdołek Granica HG
442 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.9 gemiddelde waardering 26.4
poor Schieten adequate
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Ciupik verovert de bal door een tackle van achteren. Ciupik geeft een lange en hoge pass. Nawoj rent richting de bal. Składak onderschept slim de pass. Składak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Kochowski heeft problemen om de bal te vangen. Molitorys bereikt de bal nog maar net als eerste. Molitorys speelt de bal door. Składak rent richting de bal. Składak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Warmia - Grajdołek Granica HG 0:1

19e minuut.
Nawoj geeft een hoge lob. Gorczyński kopt de bal weg. Gapiński probeert de bal met de borst te controleren. Molitorys rent richting de bal. Molitorys schiet op doel. Zdojski bokst de bal weg.

23e minuut.
Molitorys met een sublieme pass. Nawoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Składak verovert de bal door een tackle van achteren. Składak schiet op doel. Zdojski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Radzimski bereikt de bal nog maar net als eerste. Molitorys is nu in balbezit. Radzimski begaat een overtreding. Radzimski krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Derkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Molitorys rent richting de bal. Molitorys passt de bal in één keer door. Składak is nu in balbezit. Składak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Krępacz rent richting de bal. Krępacz passt de bal in één keer door. Gapiński rent richting de bal. Molitorys verovert de bal door een tackle van achteren. Molitorys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Warmia - Grajdołek Granica HG 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warmia 57%, Grajdołek Granica HG 43%.
Warmia - Grajdołek Granica HG 0:2

55e minuut.
Buitenspel voor Składak. Goede buitenspelval van de verdediging. Zdojski neemt vlug de vrije trap. Suwara kopt de bal weg. Daar is Molitorys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molitorys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Warmia - Grajdołek Granica HG 0:3

57e minuut.
Molitorys geeft de bal voor. Składak bereikt de bal nog maar net als eerste. Składak passt de bal met de wreef. Molitorys rent richting de bal. Molitorys schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Molitorys passt de bal zonder na te denken. Składak is nu in balbezit. Nawoj is nu in balbezit. Składak onderschept slim de pass. Składak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Araszkiewicz geeft een hoge lob. Molitorys is nu in balbezit. Derkowski begaat een overtreding. Derkowski krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Opolski kopt de bal weg. Daar is Derkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Derkowski met een sublieme pass. Składak is nu in balbezit. Składak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Warmia - Grajdołek Granica HG 0:4

68e minuut.
Gapiński kopt de bal weg. Kochowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szklarski. Szklarski krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Molitorys controleert de bal met de borst. Składak bereikt de bal nog maar net als eerste. Składak passt de bal met de wreef. Molitorys is nu in balbezit. Molitorys schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kochowski speelt de bal door. Środa bereikt de bal nog maar net als eerste. Środa passt de bal met de wreef. Molitorys bereikt de bal nog maar net als eerste. Molitorys met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warmia 65%, Grajdołek Granica HG 35%.
Warmia - Grajdołek Granica HG 0:4