Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-17 19:57
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0159
  • Stadion: Calcio Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2120
Calcio Madritisa
Normal Tactiek Defend
46% Balbezit 54%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 29.3
poor Schieten excellent
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Krasicki rent richting de bal. Roldán Freire verovert de bal door een tackle van achteren. Roldán Freire geeft een lange en hoge pass. Keruzoré is nu in balbezit. Keruzoré schiet op doel. Surdyga bokst de bal weg.

7e minuut.
Niezgoda geeft een lange en hoge pass. Lumpaz is nu in balbezit. Lumpaz geeft een lange en hoge pass. Keruzoré is nu in balbezit. Keruzoré draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Calcio - Madritisa 0:1

10e minuut.
Petrutis probeert naar een medespeler te passen. Keruzoré rent richting de bal. Dappes rent richting de bal. Keruzoré rent richting de bal. Keruzoré schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Keruzoré heeft problemen om de bal te vangen. Keruzoré draait met de bal, schiet en ... Gajos probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Roldán Freire zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat. Keruzoré is nu in balbezit. Keruzoré geeft een hoge lob. Surdyga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kuzaj heeft problemen om de bal te vangen. Dappes bereikt de bal nog maar net als eerste. Dappes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Calcio - Madritisa 0:2

18e minuut.
Keruzoré onderschept slim de pass. Keruzoré passt de bal zonder na te denken. Dappes heeft problemen om de bal te vangen. Dappes schiet op doel. Surdyga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Calcio - Madritisa 0:3

23e minuut.
Kaplon heeft problemen om de bal te vangen. Dappes onderschept slim de pass. Dappes probeert naar een medespeler te passen. Keruzoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Keruzoré draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Calcio - Madritisa 0:4

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dappes met de inworp. Roldán Freire geeft een lange en hoge pass. Keruzoré is nu in balbezit. Keruzoré draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Calcio - Madritisa 0:5

31e minuut.
Keruzoré is nu in balbezit. Keruzoré passt de bal zonder na te denken. Dappes is nu in balbezit. Dappes draait met de bal, schiet en ... Surdyga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Calcio - Madritisa 0:6

39e minuut.
Gajos met een sublieme pass. Klungelig pakt Molęda de bal. Molęda geeft een hoge lob. Keruzoré rent richting de bal. Keruzoré haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Molęda is nu in balbezit. Molęda geeft een hoge lob. Keruzoré kopt de bal weg. Dappes is nu in balbezit. Dappes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Calcio - Madritisa 0:7

42e minuut.
Dappes rent richting de bal. Keruzoré is nu in balbezit. Keruzoré geeft de bal voor. Dappes is nu in balbezit. Dappes draait met de bal, schiet en ... Surdyga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Keruzoré is nu in balbezit. Keruzoré haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Calcio - Madritisa 0:8

44e minuut.
Wieliczko geeft de bal voor. Krasicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Molęda onderschept slim de pass. Keruzoré is nu in balbezit. Keruzoré draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calcio 73%, Madritisa 27%.
Calcio - Madritisa 0:8

59e minuut.
Petrutis met een snelle inworp. Molęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Molęda passt de bal met de wreef. Dappes is nu in balbezit. Dappes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Krasicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Molęda verovert de bal door een tackle van achteren. Molęda met een sublieme pass. Dappes rent richting de bal. Dappes geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Keruzoré de bal. Keruzoré draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Calcio - Madritisa 0:9

64e minuut.
Petrutis met een snelle inworp. Molęda rent richting de bal. Molęda geeft de bal voor. Dappes is nu in balbezit. Dappes geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Kaplon onderschept slim de pass. Roldán Freire onderschept slim de pass. Roldán Freire geeft een lange en hoge pass. Keruzoré rent richting de bal. Keruzoré haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Calcio - Madritisa 0:10

66e minuut.
Prochownik rent richting de bal. Dappes onderschept slim de pass. Dappes speelt de bal door. Daar is Keruzoré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keruzoré draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kaplon geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roldán Freire zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Molęda geeft een lange en hoge pass. Keruzoré springt en kopt de bal. Surdyga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dappes krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Calcio - Madritisa 0:11

76e minuut.
Roldán Freire rent richting de bal. Roldán Freire speelt de bal door. Molęda met een sublieme pass. Dappes is nu in balbezit. Dappes draait met de bal, schiet en ... Surdyga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Calcio - Madritisa 0:12

78e minuut.
Bəkirzadə geeft een lange en hoge pass. Keruzoré kopt de bal weg. Dappes rent richting de bal. Dappes draait met de bal, schiet en ... Surdyga maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Calcio - Madritisa 0:13

80e minuut.
Stachyra heeft problemen om de bal te vangen. Dappes is nu in balbezit. Klungelig pakt Dappes de bal. Dappes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Calcio - Madritisa 0:14

83e minuut.
Petrutis rent richting de bal. Molęda is nu in balbezit. Molęda geeft een hoge lob. Keruzoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Keruzoré haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Surdyga met een harde bal richting middenveld. Petrutis kopt de bal weg. Kaplon controleert de bal met de borst. Keruzoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Keruzoré draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Calcio - Madritisa 0:15

86e minuut.
Dappes geeft een hoge lob. Kaplon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Keruzoré rent richting de bal. Keruzoré schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Calcio - Madritisa 0:16

89e minuut.
Dalmaz rent richting de bal. Roldán Freire rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jadanowski. Jadanowski krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Roldán Freire raakt geblesseerd tijdens het duel. Roldán Freire met een snel genomen vrije trap. Keruzoré kopt de bal weg. Dappes met een sublieme pass. Keruzoré rent richting de bal. Keruzoré schiet op doel. Surdyga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calcio 72%, Madritisa 28%.
Calcio - Madritisa 0:16