Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Wyry 06 Smooth Operators
nono Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
26% Spel op eigen helft 74%
37 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 21
zeer goed Schieten zwak
zeer goed Passen slecht
redelijk Verdedigen zwak


1e minuut.
Daar is Fiorini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiorini met een sublieme pass. Fuchtner heeft problemen om de bal te vangen. Fuchtner geeft een hoge lob. Echaverri krijgt zijn hoofd ertegen. Prochownik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Zulkifly passt de bal zonder na te denken. D´costa is nu in balbezit. D´costa passt de bal in één keer door. Noe geeft een lange en hoge pass. Echaverri bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Korytkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Fiorini met een sublieme pass. Pomprowicz met een sublieme pass. Kasprzyk is nu in balbezit. Kasprzyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Bonk trapt de bal weg van het doel. Echaverri bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaverri met een sublieme pass. Zulkifly bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulkifly haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wyry 06 - Smooth Operators 1:0

11e minuut.
Pomprowicz rent richting de bal. Fiorini is nu in balbezit. D´costa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Echaverri de bal. Echaverri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Fajkis rent richting de bal. Fiorini verovert de bal door een tackle van achteren. Fiorini met een sublieme pass. Zulkifly bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulkifly haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fajkis met een snelle inworp. Fuchtner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rożek verovert de bal door een tackle van achteren. Rożek geeft een hoge lob. Bonk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Noe met de inworp. Fiorini rent richting de bal. Fiorini probeert naar een medespeler te passen. Echaverri bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaverri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wyry 06 - Smooth Operators 2:0

17e minuut.
Fiorini verovert de bal door een tackle van achteren. Fiorini passt de bal zonder na te denken. Fuchtner probeert naar een medespeler te passen. Echaverri is nu in balbezit. Echaverri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wyry 06 - Smooth Operators 3:0

21e minuut.
Echaverri rent richting de bal. Zulkifly is nu in balbezit. Echaverri is nu in balbezit. Echaverri haalt uit met een fantastische trap. Prochownik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wyry 06 - Smooth Operators 4:0

24e minuut.
Zulkifly is nu in balbezit. Zulkifly geeft een hoge lob. Echaverri bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaverri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wyry 06 - Smooth Operators 5:0

28e minuut.
Fiorini rent richting de bal. Fiorini passt de bal met de wreef. Echaverri rent richting de bal. Echaverri draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Śpiewok de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wyry 06 - Smooth Operators 6:0

34e minuut.
Fuchtner met een sublieme pass. Echaverri bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaverri draait met de bal, schiet en ... Langiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Prochownik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
D´costa geeft de bal voor. Daar is Ślesiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Echaverri rent richting de bal. Echaverri schiet op doel. Prochownik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wyry 06 - Smooth Operators 7:0

35e minuut.
Fajkis geeft een lange en hoge pass. Noe probeert de bal met de borst te controleren. Noe passt de bal met de wreef. D´costa rent richting de bal. D´costa geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wyry 06 - Smooth Operators 8:0

39e minuut.
Noe is nu in balbezit. Zulkifly is nu in balbezit. Noe speelt de bal door. Echaverri is nu in balbezit. Echaverri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Fiorini probeert naar een medespeler te passen. Fuchtner rent richting de bal. Fuchtner geeft een hoge lob. Echaverri bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaverri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wyry 06 - Smooth Operators 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wyry 06 32%, Smooth Operators 68%.
KS Wyry 06 - Smooth Operators 9:0

47e minuut.
Fiorini passt de bal met de wreef. Zulkifly rent richting de bal. Zulkifly passt de bal met de wreef. Daar is Echaverri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Echaverri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Śpiewok geeft de bal voor. Fuchtner rent richting de bal. Fuchtner geeft een lange en hoge pass. D´costa bereikt de bal nog maar net als eerste. D´costa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Morffi met de inworp. Fuchtner is nu in balbezit. Fuchtner geeft een lange en hoge pass. D´costa bereikt de bal nog maar net als eerste. D´costa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wyry 06 - Smooth Operators 10:0

58e minuut.
Fajkis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fuchtner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Echaverri bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaverri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wyry 06 - Smooth Operators 11:0

64e minuut.
Walusiak geeft de bal voor. Ślesiński is nu in balbezit. Noe maakt een afschuwelijke overtreding. Noe krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Klungelig pakt Zulkifly de bal. Noe speelt de bal door. Klungelig pakt Echaverri de bal. Echaverri draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Śpiewok de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Noe bereikt de bal nog maar net als eerste. Noe geeft een lange en hoge pass. Echaverri springt en kopt de bal. Prochownik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Langiewicz onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fuchtner zal de hoekschop nemen. Echaverri krijgt zijn hoofd ertegen. Prochownik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wyry 06 - Smooth Operators 12:0

73e minuut.
Zwirko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwirko geeft een hoge lob. Noe probeert naar een medespeler te passen. Echaverri rent richting de bal. Echaverri haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wyry 06 - Smooth Operators 13:0

74e minuut.
Fajkis heeft problemen om de bal te vangen. Echaverri is nu in balbezit. Echaverri passt de bal in één keer door. Zulkifly bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulkifly schiet op doel. Prochownik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. D´costa bereikt de bal nog maar net als eerste. D´costa haalt uit met een fantastische trap. Prochownik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wyry 06 - Smooth Operators 14:0

77e minuut.
Fajkis rent richting de bal. Zulkifly begaat een overtreding. Fajkis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fajkis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Morffi kopt de bal weg. Daar is Fuchtner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fuchtner geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Prochownik met een sublieme pass. Fuchtner is nu in balbezit. Fuchtner passt de bal zonder na te denken. Echaverri heeft problemen om de bal te vangen. Echaverri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Śpiewok heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Noe zal de hoekschop nemen. Echaverri maakt een snoekduik en kopt de bal. Prochownik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wyry 06 - Smooth Operators 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wyry 06 19%, Smooth Operators 81%.
KS Wyry 06 - Smooth Operators 15:0