Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 20:06
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0160
  • Stadion: ktośki Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 1583
Fc Kotan Kwasożłopy
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
40% Spel op eigen helft 60%
7 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.9 gemiddelde waardering 18.2
waardeloos Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


9e minuut.
Bochnia geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sochacki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Medalik is nu in balbezit. Medalik geeft een lange en hoge pass. Kundys verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Medalik is nu in balbezit. Medalik passt de bal met de wreef. Trałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Trałka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kotan - Kwasożłopy 1:0

20e minuut.
Domański kopt de bal weg. Trałka heeft problemen om de bal te vangen. Medalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Medalik schiet op doel. Kundys probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kotan - Kwasożłopy 2:0

22e minuut.
Moskal speelt de bal door. Bochnia rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Medalik. Bochnia wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

34e minuut.
Moskal bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskal passt de bal met de wreef. Zawiejski heeft problemen om de bal te vangen. Kojzar rent richting de bal. Kojzar haalt uit met een fantastische trap. Rytel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Kotan 48%, Kwasożłopy 52%.
Fc Kotan - Kwasożłopy 2:0

59e minuut.
Trałka haalt uit met een fantastische trap. Moskal rent richting de bal. Dubiel maakt een afschuwelijke overtreding. Dubiel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Kotan 33%, Kwasożłopy 67%.
Fc Kotan - Kwasożłopy 2:0