Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS Śląsk Wrocław S.A. Smooth Operators
XXX Tactiek Normal
66% Balbezit 34%
22% Spel op eigen helft 78%
39 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 21.6
uitstekend Schieten zwak
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen zwak


3e minuut.
Inworp. Murawa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Figuera geeft de bal voor. Klungelig pakt Strapko de bal. Strapko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Gładysiak is nu in balbezit. Fajkis onderschept slim de pass. Fajkis speelt de bal door. Hannawald is nu in balbezit. Hannawald schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Daar is Pomprowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van der Heide bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Heide passt de bal zonder na te denken. Strapko bereikt de bal nog maar net als eerste. Strapko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Śląsk Wrocław S.A. - Smooth Operators 1:0

8e minuut.
Figuera met een snelle inworp. van der Heide controleert de bal met de borst. Pomprowicz is nu in balbezit. van der Heide verovert de bal door een tackle van achteren. van der Heide geeft een lange en hoge pass. Prochownik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Strapko springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Pomprowicz rent richting de bal. Pomprowicz passt de bal zonder na te denken. Strapko kan de bal niet met de borst controleren. Strapko draait met de bal, schiet en ... Prochownik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Rożek met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Sandecki de bal onder controle te krijgen. Strapko bereikt de bal nog maar net als eerste. Strapko heeft problemen om de bal te vangen. Strapko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Sandecki rent richting de bal. Hannawald verovert de bal door een tackle van achteren. Hannawald passt de bal in één keer door. Strapko rent richting de bal. Strapko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Prochownik met een harde bal richting middenveld. Gładysiak kopt de bal weg. Sandecki is nu in balbezit. Strapko onderschept slim de pass. Strapko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Śląsk Wrocław S.A. - Smooth Operators 2:0

16e minuut.
Figuera is nu in balbezit. Figuera met een sublieme pass. Strapko rent richting de bal. Strapko draait met de bal, schiet en ... Prochownik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Śląsk Wrocław S.A. - Smooth Operators 3:0

20e minuut.
Šifter onderschept slim de pass. Šifter geeft de bal voor. Hannawald probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Strapko rent richting de bal. Strapko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Figuera verovert de bal door een tackle van achteren. Figuera geeft de bal voor. Hannawald kopt de bal weg. Klungelig pakt Strapko de bal. Strapko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Śląsk Wrocław S.A. - Smooth Operators 4:0

24e minuut.
Figuera verovert de bal door een tackle van achteren. Figuera speelt de bal door. Strapko is nu in balbezit. Strapko draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Figuera speelt de bal door. van der Heide probeert naar een medespeler te passen. Gładysiak speelt de bal door. Strapko is nu in balbezit. Strapko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Śląsk Wrocław S.A. - Smooth Operators 5:0

35e minuut.
Fajkis met de inworp. Rożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rożek probeert naar een medespeler te passen. Walusiak is nu in balbezit. Walusiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Sandecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożej verovert de bal door een tackle van achteren. Bożej speelt de bal door. Strapko is nu in balbezit. Strapko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Śląsk Wrocław S.A. - Smooth Operators 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Śląsk Wrocław S.A. 23%, Smooth Operators 77%.
WKS Śląsk Wrocław S.A. - Smooth Operators 6:0

46e minuut.
Gładysiak is nu in balbezit. Gładysiak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Strapko de bal. Strapko draait met de bal, schiet en ... Prochownik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Śląsk Wrocław S.A. - Smooth Operators 7:0

49e minuut.
Hannawald bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannawald passt de bal met de wreef. Strapko rent richting de bal. Strapko schiet op doel. Prochownik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Śląsk Wrocław S.A. - Smooth Operators 8:0

52e minuut.
van der Heide rent richting de bal. van der Heide geeft de bal voor. Strapko rent richting de bal. Strapko haalt uit met een fantastische trap. Prochownik probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Hannawald rent richting de bal. Hannawald geeft de bal voor. Pomprowicz heeft problemen om de bal te vangen. van der Heide speelt de bal door. Gładysiak geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
van der Heide kopt de bal weg. Strapko heeft problemen om de bal te vangen. Pomprowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Strapko verovert de bal door een tackle van achteren. Strapko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Hannawald kopt de bal weg. Pomprowicz heeft problemen om de bal te vangen. Strapko speelt de bal door. Figuera heeft problemen om de bal te vangen. Figuera geeft een lange en hoge pass. Prochownik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Strapko is nu in balbezit. Strapko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Śląsk Wrocław S.A. - Smooth Operators 9:0

61e minuut.
Prochownik speelt de bal door. Figuera kopt de bal weg. van der Heide speelt de bal door. Strapko heeft problemen om de bal te vangen. Strapko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Śląsk Wrocław S.A. - Smooth Operators 10:0

61e minuut.
Kasprzyk met een sublieme pass. Daar is Walusiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Strapko is nu in balbezit. Strapko schiet op doel. Prochownik bokst de bal weg. Hannawald is nu in balbezit. Hannawald haalt uit met een fantastische trap. Prochownik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Śląsk Wrocław S.A. - Smooth Operators 11:0

64e minuut.
Strapko rent richting de bal. Strapko passt de bal met de wreef. Hannawald rent richting de bal. Hannawald schiet op doel. Prochownik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Prochownik trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Gładysiak de bal. Gładysiak met een sublieme pass. Strapko rent richting de bal. Strapko schiet op doel. De bal raakt de paal. Strapko is nu in balbezit. Strapko schiet op doel. Prochownik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Śląsk Wrocław S.A. - Smooth Operators 12:0

67e minuut.
Gładysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gładysiak passt de bal in één keer door. Strapko bereikt de bal nog maar net als eerste. Strapko draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Langiewicz de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Śląsk Wrocław S.A. - Smooth Operators 13:0

68e minuut.
Kasprzyk heeft problemen om de bal te vangen. Kasprzyk passt de bal met de wreef. Sandecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Strapko onderschept slim de pass. Strapko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Śląsk Wrocław S.A. - Smooth Operators 14:0

71e minuut.
Ślesiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Figuera bereikt de bal nog maar net als eerste. Figuera passt de bal zonder na te denken. Strapko bereikt de bal nog maar net als eerste. Strapko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Daar is Ślesiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figuera bereikt de bal nog maar net als eerste. Figuera probeert naar een medespeler te passen. Strapko rent richting de bal. Strapko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Korytkiewicz controleert de bal met de borst. Figuera is nu in balbezit. Figuera speelt de bal door. Strapko bereikt de bal nog maar net als eerste. Strapko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Hannawald met een sublieme pass. Pomprowicz met een sublieme pass. Ślesiński rent richting de bal. Strapko is nu in balbezit. Strapko haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Sandecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannawald onderschept slim de pass. Hannawald speelt de bal door. Strapko bereikt de bal nog maar net als eerste. Strapko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
van der Heide geeft een hoge lob. Prochownik speelt de bal door. Hannawald rent richting de bal. Gładysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gładysiak geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
van der Heide bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Heide passt de bal in één keer door. Figuera speelt de bal door. Strapko rent richting de bal. Strapko draait met de bal, schiet en ... Prochownik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hannawald is nu in balbezit. Hannawald draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Śląsk Wrocław S.A. - Smooth Operators 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Śląsk Wrocław S.A. 21%, Smooth Operators 79%.
WKS Śląsk Wrocław S.A. - Smooth Operators 15:0