Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Umbriaga 2024 KS Wyry 06
Mid 2.0 - Tactiek nono
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
37.7 gemiddelde waardering 48
redelijk Schieten zeer goed
matig Passen solide
matig Verdedigen goed


5e minuut.
Radziwon speelt de bal door. Echaverri bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaverri probeert naar een medespeler te passen. Zulkifly bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulkifly haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Zwirko geeft de bal voor. Noe kopt de bal weg. Sorin heeft problemen om de bal te vangen. D´costa rent richting de bal. D´costa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Na een snelle pass probeert Kwaśniewski de bal onder controle te krijgen. Radziwon bereikt de bal nog maar net als eerste. Radziwon geeft een hoge lob. Klungelig pakt Echaverri de bal. Echaverri haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Inworp. Cierzniak met de inworp. Turri bereikt de bal nog maar net als eerste. Turri draait met de bal, schiet en ... Bonk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Fiorini rent richting de bal. Fiorini geeft een lange en hoge pass. Andrzejewski heeft problemen om de bal te vangen. Echaverri onderschept slim de pass. Echaverri schiet op doel. Vendrami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Zulkifly met een sublieme pass. Noe is nu in balbezit. Noe passt de bal met de wreef. Echaverri is nu in balbezit. Echaverri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Umbriaga 2024 - KS Wyry 06 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Umbriaga 2024 62%, KS Wyry 06 38%.
KS Umbriaga 2024 - KS Wyry 06 0:1

47e minuut.
Fiorini bereikt de bal nog maar net als eerste. D´costa probeert naar een medespeler te passen. Fuchtner speelt de bal door. Echaverri is nu in balbezit. Echaverri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Noe bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorini bereikt de bal nog maar net als eerste. Noe speelt de bal door. Fuchtner bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuchtner geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Andrzejewski heeft problemen om de bal te vangen. Dobre geeft een lange en hoge pass. Morffi kopt de bal weg. Fuchtner is nu in balbezit. Fuchtner geeft de bal voor. Vendrami bokst de bal weg. Echaverri is nu in balbezit. Echaverri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Umbriaga 2024 - KS Wyry 06 0:2

57e minuut.
Noe passt de bal in één keer door. D´costa bereikt de bal nog maar net als eerste. D´costa probeert naar een medespeler te passen. Echaverri is nu in balbezit. Echaverri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Zwirko geeft een hoge lob. Daar is Pielesiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pielesiak probeert naar een medespeler te passen. Widłak rent richting de bal. Widłak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Widłak controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Radziwon maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sorin kopt de bal weg. Turri rent richting de bal. Turri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bonk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Klungelig pakt Radziwon de bal. Bąkowski is nu in balbezit. Bąkowski probeert naar een medespeler te passen. Turri rent richting de bal. Turri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Echaverri bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaverri passt de bal in één keer door. Noe rent richting de bal. Noe draait met de bal, schiet en ... Vendrami werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Klungelig pakt Salvat de bal. Fiorini is nu in balbezit. Fiorini geeft een hoge lob. Klungelig pakt Echaverri de bal. Echaverri haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Pieniek de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Noe is nu in balbezit. Noe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Umbriaga 2024 - KS Wyry 06 0:3

81e minuut.
Widłak probeert naar een medespeler te passen. Turri probeert naar een medespeler te passen. Cierzniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaverri verovert de bal door een tackle van achteren. Echaverri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Umbriaga 2024 54%, KS Wyry 06 46%.
KS Umbriaga 2024 - KS Wyry 06 0:3