Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KKS Niebo Ipswich Town
Normal Tactiek deffff
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 27.7
poor Schieten average
poor Passen average
poor Verdedigen average


6e minuut.
Bałaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopka onderschept slim de pass. Konopka geeft de bal voor. Jaskólski probeert de bal aan de voet te houden. Burza kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Kubíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrecki is nu in balbezit. Kubíček rent richting de bal. Kubíček haalt uit met een fantastische trap. Stolarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Niebo - Ipswich Town 0:1

18e minuut.
Çimdik onderschept slim de pass. Çimdik geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Burza de bal onder controle te krijgen. Zambrecki rent richting de bal. Zambrecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Niebo - Ipswich Town 0:2

22e minuut.
Wolnik kopt de bal weg. Bućko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kubíček met een sublieme pass. Zambrecki rent richting de bal. Zambrecki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Stolarz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Niebo - Ipswich Town 0:3

30e minuut.
Wolnik kopt de bal weg. Jaskólski is nu in balbezit. Jaskólski met een sublieme pass. Bałaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Bałaban haalt uit met een fantastische trap. Sopata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Zambrecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rezner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubíček onderschept slim de pass. Kubíček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Niebo - Ipswich Town 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Niebo 59%, Ipswich Town 41%.
KKS Niebo - Ipswich Town 0:4

50e minuut.
Gosiewski rent richting de bal. Gosiewski geeft de bal voor. Zambrecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrecki haalt uit met een fantastische trap. Stolarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Niebo - Ipswich Town 0:5

53e minuut.
Doeltrap. Stolarz trapt de bal weg. Socea kopt de bal weg. Zambrecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Smutas speelt de bal door. Burza bereikt de bal nog maar net als eerste. Socea bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubíček is nu in balbezit. Kubíček draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zambrecki springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Niebo - Ipswich Town 0:6

68e minuut.
Kubíček onderschept slim de pass. Kubíček geeft een hoge lob. Nietupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nietupski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zambrecki de bal. Stolarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Konopka speelt de bal door. Rezner is nu in balbezit. Rezner passt de bal met de wreef. Kubíček is nu in balbezit. Kubíček haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Jaskólski is nu in balbezit. Konopka onderschept slim de pass. Konopka passt de bal met de wreef. Kubíček rent richting de bal. Kubíček haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Zambrecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Niebo - Ipswich Town 0:7

84e minuut.
Smutas speelt de bal door. Di Marco rent richting de bal. Di Marco passt de bal met de wreef. Zambrecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrecki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Stolarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Çimdik kopt de bal weg. Klungelig pakt Klimko de bal. Zambrecki is nu in balbezit. Zambrecki draait met de bal, schiet en ... Stolarz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Niebo 62%, Ipswich Town 38%.
KKS Niebo - Ipswich Town 0:7