Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Amator Morena Kwasożłopy
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Cichacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmidt verovert de bal door een tackle van achteren. Szmidt met een sublieme pass. Gołomp is nu in balbezit. Gołomp draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Cichacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Warowy onderschept slim de pass. Warowy speelt de bal door. Łydka is nu in balbezit. Łydka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Prusak is nu in balbezit. Prusak geeft een hoge lob. Bochnia bereikt de bal nog maar net als eerste. Łydka rent richting de bal. Łydka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Prusak verovert de bal door een tackle van achteren. Piórkowski rent richting de bal. Piórkowski passt de bal in één keer door. Kojzar rent richting de bal. Kojzar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Szmidt rent richting de bal. Cichacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Szmidt zijn tegenspeler op de grond. Szmidt krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amator Morena 50%, Kwasożłopy 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Amator Morena - Kwasożłopy 0:0

52e minuut.
Ciemny geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Piórkowski de bal onder controle te krijgen. Kojzar rent richting de bal. Piórkowski rent richting de bal. Piórkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Bochnia verovert de bal door een tackle van achteren. Bochnia met een sublieme pass. Piórkowski is nu in balbezit. Piórkowski schiet op doel. Ziel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amator Morena - Kwasożłopy 0:1

75e minuut.
Bochnia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cichacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichacki passt de bal zonder na te denken. Piórkowski is nu in balbezit. Piórkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Scyzoryk geeft de bal voor. Daar is Dyoniziak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kojzar verovert de bal door een tackle van achteren. Piórkowski rent richting de bal. Piórkowski schiet op doel. Ziel bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Bochnia met een sublieme pass. Prusak rent richting de bal. Gołomp onderschept slim de pass. Łydka rent richting de bal. Łydka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amator Morena 52%, Kwasożłopy 48%.
Amator Morena - Kwasożłopy 0:1