Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dubeltowi Mocni Fc Kotan
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.3
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Dobruk controleert de bal met de borst. Gruszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Gruszczak speelt de bal door. Trałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Trałka schiet op doel. Matusek bokst de bal weg. Klungelig pakt Pytlasiński de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Moskal neemt de hoekschop. Daar is Trałka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trałka schiet op doel. Matusek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dubeltowi Mocni - Fc Kotan 0:1

16e minuut.
Kołodziejek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciliński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Górkiewicz. Górkiewicz krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Galiński passt de bal in één keer door. Ciliński rent richting de bal. Gruszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Trałka is nu in balbezit. Trałka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dubeltowi Mocni - Fc Kotan 0:2

27e minuut.
Kozicki probeert naar een medespeler te passen. Lutka rent richting de bal. Lutka met een sublieme pass. Kacprzak rent richting de bal. Kacprzak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Gruszczak heeft problemen om de bal te vangen. Galiński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moskal. Moskal krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Zawiejski is nu in balbezit. Zawiejski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciliński met de inworp. Lutka geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Giza heeft problemen om de bal te vangen. Rytel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Kozicki verovert de bal door een tackle van achteren. Ciliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Trałka onderschept slim de pass. Trałka draait met de bal, schiet en ... Matusek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dubeltowi Mocni - Fc Kotan 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dubeltowi Mocni 61%, Fc Kotan 39%.
Dubeltowi Mocni - Fc Kotan 0:3

65e minuut.
Morela passt de bal in één keer door. Dobruk rent richting de bal. Dobruk probeert naar een medespeler te passen. Trałka rent richting de bal. Trałka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Kacprzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacprzak haalt uit met een fantastische trap. Giza heeft problemen om de bal te vangen. Galiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Galiński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dubeltowi Mocni - Fc Kotan 1:3

84e minuut.
Moskal rent richting de bal. Moskal passt de bal in één keer door. Dobruk probeert naar een medespeler te passen. Trałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Trałka haalt uit met een fantastische trap. Matusek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dubeltowi Mocni 65%, Fc Kotan 35%.
Dubeltowi Mocni - Fc Kotan 1:3