Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Wyry 06 WKS Śląsk Wrocław S.A.
nono Tactiek XXX
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 48.5
solid Schieten solid
solid Passen adequate
good Verdedigen solid


5e minuut.
van der Heide passt de bal in één keer door. Hannawald is nu in balbezit. Hannawald draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kwaśniewski de bal onder controle te krijgen. Bonk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wyry 06 - WKS Śląsk Wrocław S.A. 0:1

6e minuut.
Radziwon met een sublieme pass. Hannawald rent richting de bal. Zwirko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannawald verovert de bal door een tackle van achteren. Hannawald draait met de bal, schiet en ... Bonk bokst de bal weg.

10e minuut.
van der Heide verovert de bal door een tackle van achteren. van der Heide met een sublieme pass. Strapko rent richting de bal. Strapko schiet op doel. Kwaśniewski probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gładysiak neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kwaśniewski heeft problemen om de bal te vangen. Hannawald is nu in balbezit. Hannawald schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wyry 06 - WKS Śląsk Wrocław S.A. 0:2

11e minuut.
Noe met een sublieme pass. Daar is Echaverri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hannawald schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hannawald is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

19e minuut.
Figuera verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Figuera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figuera passt de bal met de wreef. van der Heide rent richting de bal. van der Heide draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Figuera met een snelle inworp. Murawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Murawa geeft de bal voor. Strapko bereikt de bal nog maar net als eerste. Strapko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wyry 06 - WKS Śląsk Wrocław S.A. 0:3

26e minuut.
Noe passt de bal met de wreef. Fiorini geeft een hoge lob. Klungelig pakt Echaverri de bal. Echaverri draait met de bal, schiet en ... Bagdasarovas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wyry 06 - WKS Śląsk Wrocław S.A. 1:3

27e minuut.
Zwirko rent richting de bal. Gładysiak verovert de bal door een tackle van achteren. Gładysiak probeert naar een medespeler te passen. van der Heide is nu in balbezit. van der Heide schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wyry 06 - WKS Śląsk Wrocław S.A. 1:4

28e minuut.
Strapko passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cwalina de bal. Cwalina passt de bal zonder na te denken. van der Heide is nu in balbezit. van der Heide schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Noe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fiorini rent richting de bal. Fiorini geeft de bal voor. Echaverri krijgt zijn hoofd ertegen. Bagdasarovas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Gładysiak is nu in balbezit. Gładysiak passt de bal in één keer door. Strapko speelt de bal door. van der Heide bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Heide haalt uit met een fantastische trap. Bonk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wyry 06 62%, WKS Śląsk Wrocław S.A. 38%.
KS Wyry 06 - WKS Śląsk Wrocław S.A. 1:4

46e minuut.
Fuga geeft de bal voor. Zwirko heeft problemen om de bal te vangen. Gładysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gładysiak schiet op doel. Bonk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wyry 06 - WKS Śląsk Wrocław S.A. 1:5

54e minuut.
Strapko is nu in balbezit. Zwirko is nu in balbezit. Zwirko geeft een lange en hoge pass. Strapko bereikt de bal nog maar net als eerste. Strapko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Fuga speelt de bal door. van der Heide rent richting de bal. Radziwon rent richting de bal. van der Heide verovert de bal door een tackle van achteren. van der Heide draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zulkifly met de inworp. Noe geeft de bal voor. Echaverri maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Figuera kopt de bal weg. van der Heide rent richting de bal. Radziwon met een sublieme pass. van der Heide bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Heide draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Zwirko speelt de bal door. Radziwon is nu in balbezit. Radziwon passt de bal met de wreef. D´costa bereikt de bal nog maar net als eerste. D´costa haalt uit met een fantastische trap. Bagdasarovas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuga geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fuchtner zal de hoekschop nemen. D´costa krijgt zijn hoofd ertegen. Bagdasarovas bokst de bal weg.

71e minuut.
Zwirko verovert de bal door een tackle van achteren. Gładysiak onderschept slim de pass. Noe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Noe krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Fiorini probeert naar een medespeler te passen. Echaverri is nu in balbezit. Murawa begaat een overtreding. Murawa krijgt een gele kaart. Echaverri raakt geblesseerd tijdens het duel. Zulkifly komt bij de bal en schiet. Bagdasarovas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wyry 06 - WKS Śląsk Wrocław S.A. 2:5

80e minuut.
Doeltrap. Janzen komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wyry 06 53%, WKS Śląsk Wrocław S.A. 47%.
KS Wyry 06 - WKS Śląsk Wrocław S.A. 2:5