Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smooth Operators KS Umbriaga 2024
Normal Tactiek Mid 2.0 -
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.4 gemiddelde waardering 32
zwak Schieten goed
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bąkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Turri is nu in balbezit. Turri geeft een lange en hoge pass. Widłak rent richting de bal. De bal raakt de paal. Widłak rent richting de bal. Widłak schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smooth Operators - KS Umbriaga 2024 0:1

16e minuut.
Sandecki rent richting de bal. Sandecki speelt de bal door. Rożek is nu in balbezit. Rożek geeft een lange en hoge pass. Korytkiewicz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ślesiński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andrzejewski met de inworp. Turri bereikt de bal nog maar net als eerste. Turri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Ufuker is nu in balbezit. Ufuker geeft de bal voor. Widłak bereikt de bal nog maar net als eerste. Widłak draait met de bal, schiet en ... Prochownik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Coca geeft een hoge lob. Langiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Widłak rent richting de bal. Widłak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Smooth Operators - KS Umbriaga 2024 0:2

34e minuut.
Andrzejewski onderschept slim de pass. Andrzejewski geeft een hoge lob. Daar is Śpiewok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Widłak bereikt de bal nog maar net als eerste. Widłak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smooth Operators 58%, KS Umbriaga 2024 42%.
Smooth Operators - KS Umbriaga 2024 0:2

52e minuut.
Sandecki verovert de bal door een tackle van achteren. Coca rent richting de bal. Sandecki onderschept slim de pass. Turri verovert de bal door een tackle van achteren. Turri passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Andrzejewski de bal onder controle te krijgen. Andrzejewski geeft de bal voor. Ślesiński probeert de bal aan de voet te houden. Widłak is nu in balbezit. Widłak draait met de bal, schiet en ... Prochownik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Andrzejewski met de inworp. Coca bereikt de bal nog maar net als eerste. Coca geeft de bal voor. Widłak rent richting de bal. Widłak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Prochownik met een harde bal richting middenveld. Bąkowski kopt de bal weg. Langiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Widłak is nu in balbezit. Widłak draait met de bal, schiet en ... Prochownik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Sandecki geeft de bal voor. Coca heeft problemen om de bal te vangen. Turri is nu in balbezit. Turri schiet op doel. Prochownik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smooth Operators - KS Umbriaga 2024 0:3

63e minuut.
Langiewicz is nu in balbezit. Langiewicz geeft een hoge lob. Andrzejewski kopt de bal weg. Turri is nu in balbezit. Turri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Smooth Operators - KS Umbriaga 2024 0:4

67e minuut.
Bąkowski met een snelle inworp. Coca is nu in balbezit. Coca geeft de bal voor. Klungelig pakt Widłak de bal. Widłak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Prochownik trapt de bal weg. Coca kopt de bal weg. Turri rent richting de bal. Turri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Smooth Operators - KS Umbriaga 2024 0:5

74e minuut.
Rożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rożek passt de bal in één keer door. Ufuker bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasprzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasprzyk draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Bąkowski met een snelle inworp. Klungelig pakt Turri de bal. Turri probeert naar een medespeler te passen. Widłak rent richting de bal. Widłak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Smooth Operators - KS Umbriaga 2024 0:6

82e minuut.
Pomprowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Turri onderschept slim de pass. Turri speelt de bal door. Widłak rent richting de bal. Widłak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Ranna onderschept slim de pass. Coca is nu in balbezit. Coca passt de bal met de wreef. Turri bereikt de bal nog maar net als eerste. Turri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smooth Operators 71%, KS Umbriaga 2024 29%.
Smooth Operators - KS Umbriaga 2024 0:6