Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 20:07
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0160
  • Stadion: FC Mazury Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 2791
FC Mazury KKS Niebo
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 18.7
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Bućko probeert de bal met de borst te controleren. Babulewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Burza rent richting de bal. Babulewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Babulewicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Bałaban verovert de bal door een tackle van achteren. Bałaban schiet op doel. Orbitek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jaskólski is nu in balbezit. Jaskólski draait met de bal, schiet en ... Pośpiech kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Babulewicz rent richting de bal. Burza onderschept slim de pass. Burza met een sublieme pass. Bałaban rent richting de bal. Bałaban draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Pachut controleert de bal met de borst. Pachut geeft een lange en hoge pass. Daar is Rezner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babulewicz rent richting de bal. Babulewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Bućko is nu in balbezit. Babulewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Babulewicz met een sublieme pass. Weselik rent richting de bal. Weselik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Żygus bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskólski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Żygus. Żygus krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mazury 54%, KKS Niebo 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Mazury - KKS Niebo 0:0

47e minuut.
Bokłaga met de inworp. Bućko bereikt de bal nog maar net als eerste. Babulewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Babulewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

50e minuut.
Smutas probeert de bal aan de voet te houden. Kapinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapinos passt de bal zonder na te denken. Weselik rent richting de bal. Weselik schiet op doel. Paal!

56e minuut.
Rezner is nu in balbezit. Babulewicz onderschept slim de pass. Babulewicz passt de bal in één keer door. Weselik controleert de bal met de borst. Weselik haalt uit met een fantastische trap. Stolarz bokst de bal weg.

67e minuut.
Pachut rent richting de bal. Orbitek begaat een overtreding. Pachut raakt geblesseerd tijdens het duel. Pachut met een snel genomen vrije trap. Rezner is nu in balbezit. Weselik verovert de bal door een tackle van achteren. Weselik haalt uit met een fantastische trap. Stolarz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mazury - KKS Niebo 1:0

69e minuut.
Orbitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żygus rent richting de bal. Żygus geeft een lange en hoge pass. Weselik rent richting de bal. Weselik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Żygus met een snelle inworp. Kapinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapinos geeft een hoge lob. Liberda rent richting de bal. Liberda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Bratosławski verovert de bal door een tackle van achteren. Babulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babulewicz passt de bal zonder na te denken. Weselik is nu in balbezit. Weselik haalt uit met een fantastische trap. Stolarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mazury 32%, KKS Niebo 68%.
FC Mazury - KKS Niebo 1:0