Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Mazury KS Wyry 06
Normal Tactiek nono
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
3 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 42.3
poor Schieten solid
weak Passen solid
poor Verdedigen average


3e minuut.
Klungelig pakt Weselik de bal. Radziwon geeft de bal voor. D´costa speelt de bal door. Zulkifly bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulkifly haalt uit met een fantastische trap. Pośpiech bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mazury - KS Wyry 06 0:1

9e minuut.
D´costa passt de bal met de wreef. Daar is Echaverri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Echaverri passt de bal met de wreef. Zulkifly rent richting de bal. Zulkifly draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
D´costa verovert de bal door een tackle van achteren. D´costa passt de bal zonder na te denken. Echaverri bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaverri draait met de bal, schiet en ... Pośpiech probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Zulkifly bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulkifly probeert naar een medespeler te passen. Echaverri bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaverri haalt uit met een fantastische trap. Pośpiech werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mazury - KS Wyry 06 0:2

19e minuut.
Radziwon kopt de bal weg. Echaverri controleert de bal met de borst. Echaverri probeert naar een medespeler te passen. Zulkifly is nu in balbezit. Zulkifly draait met de bal, schiet en ... Pośpiech probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mazury - KS Wyry 06 0:3

22e minuut.
Weselik rent richting de bal. Radziwon verovert de bal door een tackle van achteren. Radziwon passt de bal in één keer door. Echaverri bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaverri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
D´costa heeft problemen om de bal te vangen. Straszak rent richting de bal. D´costa onderschept slim de pass. D´costa geeft een hoge lob. Echaverri springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mazury - KS Wyry 06 0:4

27e minuut.
Bratosławski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Liberda de bal. Zwirko verovert de bal door een tackle van achteren. Zwirko geeft een lange en hoge pass. Radziwon geeft de bal voor. Pośpiech kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lićwinko met een snelle inworp. Fiorini geeft een lange en hoge pass. Echaverri bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaverri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Pachut met een sublieme pass. Fuchtner is nu in balbezit. Fuchtner geeft een hoge lob. Echaverri heeft problemen om de bal te vangen. Echaverri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mazury - KS Wyry 06 0:5

40e minuut.
Fuchtner rent richting de bal. Fuchtner passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zulkifly de bal. Echaverri bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaverri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Babulewicz onderschept slim de pass. Fiorini rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Babulewicz. Babulewicz krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Bratosławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lićwinko probeert naar een medespeler te passen. D´costa speelt de bal door. Zulkifly is nu in balbezit. Zulkifly schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Kapinos met een snelle inworp. Bratosławski is nu in balbezit. Bratosławski met een sublieme pass. Liberda is nu in balbezit. Liberda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mazury 78%, KS Wyry 06 22%.
FC Mazury - KS Wyry 06 0:5

46e minuut.
Fiorini passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fuchtner de bal. Fuchtner speelt de bal door. Zulkifly rent richting de bal. Zulkifly schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Lićwinko met de inworp. Bratosławski onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fuchtner geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. D´costa springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mazury - KS Wyry 06 0:6

55e minuut.
Żygus rent richting de bal. Fiorini onderschept slim de pass. Fiorini met een sublieme pass. Echaverri is nu in balbezit. Echaverri draait met de bal, schiet en ... Pośpiech bokst de bal weg. Daar is Morffi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapinos rent richting de bal. Morffi begaat een overtreding. Morffi krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Morffi geeft een lange en hoge pass. Daar is Echaverri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Echaverri probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zulkifly de bal. Zulkifly schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Kapinos kopt de bal weg. Żygus heeft problemen om de bal te vangen. Fiorini geeft een hoge lob. D´costa geeft de bal voor. Echaverri springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Fuchtner kopt de bal weg. Bratosławski heeft problemen om de bal te vangen. Echaverri probeert naar een medespeler te passen. Zulkifly bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulkifly draait met de bal, schiet en ... Paal! Pośpiech kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Daar is Echaverri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Echaverri probeert naar een medespeler te passen. Zulkifly bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulkifly schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mazury - KS Wyry 06 0:7

73e minuut.
Klungelig pakt Radziwon de bal. Babulewicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Radziwon. Radziwon krijgt een gele kaart. Babulewicz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Babulewicz kan niet meer verder spelen. Topola komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Zulkifly speelt de bal door. Żygus is nu in balbezit. Żygus passt de bal in één keer door. Fuchtner geeft de bal voor. Echaverri springt en kopt de bal. Pośpiech verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Morffi geeft de bal voor. Daar is D´costa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D´costa speelt de bal door. Zulkifly bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulkifly haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mazury - KS Wyry 06 0:8

82e minuut.
D´costa verovert de bal door een tackle van achteren. D´costa speelt de bal door. Echaverri probeert de bal met de borst te controleren. Zulkifly bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulkifly schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Fiorini passt de bal zonder na te denken. Echaverri bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Zulkifly de bal. Fiorini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorini geeft de bal voor. Pośpiech probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Topola rent richting de bal. Kwaśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Topola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kwaśniewski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kwaśniewski kan niet meer verder spelen. Janzen komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Zulkifly is nu in balbezit. Echaverri rent richting de bal. Zulkifly rent richting de bal. Echaverri bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaverri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mazury 80%, KS Wyry 06 20%.
FC Mazury - KS Wyry 06 0:8