Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS Śląsk Wrocław S.A. Kwasożłopy
XXX Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
19% Spel op eigen helft 81%
37 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 18
very good Schieten unsatisfactory
adequate Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen weak


3e minuut.
Prusak is nu in balbezit. Troch verovert de bal door een tackle van achteren. Domański speelt de bal door. van der Heide is nu in balbezit. van der Heide haalt uit met een fantastische trap. Kundys probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Śląsk Wrocław S.A. - Kwasożłopy 1:0

5e minuut.
Gładysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gładysiak met een sublieme pass. Troch bereikt de bal nog maar net als eerste. Troch haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Gładysiak onderschept slim de pass. Prusak onderschept slim de pass. Gładysiak onderschept slim de pass. Gładysiak geeft de bal voor. Troch is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Śląsk Wrocław S.A. - Kwasożłopy 2:0

20e minuut.
Dubiel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt van der Heide de bal. van der Heide speelt de bal door. Troch bereikt de bal nog maar net als eerste. Troch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Śląsk Wrocław S.A. - Kwasożłopy 3:0

22e minuut.
Bochnia rent richting de bal. van der Heide onderschept slim de pass. van der Heide passt de bal in één keer door. Troch heeft problemen om de bal te vangen. Troch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Śląsk Wrocław S.A. - Kwasożłopy 4:0

24e minuut.
Prusak is nu in balbezit. Strapko onderschept slim de pass. Strapko passt de bal zonder na te denken. Troch is nu in balbezit. Troch schiet op doel. Kundys kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Troch rent richting de bal. Troch schiet op doel. Kundys werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Śląsk Wrocław S.A. - Kwasożłopy 5:0

26e minuut.
Troch is nu in balbezit. Bochnia verovert de bal door een tackle van achteren. van der Heide onderschept slim de pass. Troch is nu in balbezit. Troch haalt uit met een fantastische trap. Kundys kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Murawa met een sublieme pass. Strapko rent richting de bal. Strapko passt de bal in één keer door. Troch rent richting de bal. Troch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Murawa probeert naar een medespeler te passen. Figuera bereikt de bal nog maar net als eerste. Figuera probeert naar een medespeler te passen. Troch bereikt de bal nog maar net als eerste. Troch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Prusak rent richting de bal. Troch heeft problemen om de bal te vangen. Strapko bereikt de bal nog maar net als eerste. Troch bereikt de bal nog maar net als eerste. Troch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Daar is Figuera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figuera probeert naar een medespeler te passen. Ciemny is nu in balbezit. Troch verovert de bal door een tackle van achteren. Troch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Śląsk Wrocław S.A. - Kwasożłopy 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Śląsk Wrocław S.A. 22%, Kwasożłopy 78%.
WKS Śląsk Wrocław S.A. - Kwasożłopy 6:0

46e minuut.
Kojzar speelt de bal door. Daar is Piórkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Troch onderschept slim de pass. Troch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Dubiel rent richting de bal. Dubiel geeft een hoge lob. van der Heide kopt de bal weg. Strapko is nu in balbezit. Strapko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Gładysiak is nu in balbezit. Gładysiak geeft een hoge lob. Cichacki rent richting de bal. van der Heide rent richting de bal. van der Heide schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Klungelig pakt Troch de bal. Ciemny probeert naar een medespeler te passen. Troch heeft problemen om de bal te vangen. Troch draait met de bal, schiet en ... Kundys probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Cichacki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Figuera met de inworp. van der Heide is nu in balbezit. van der Heide geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bobô komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Figuera geeft een lange en hoge pass. Daar is Gładysiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gładysiak speelt de bal door. Bobô is nu in balbezit. Bobô schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Na een snelle pass probeert Bobô de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Šifter met een sublieme pass. Daar is Gładysiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gładysiak geeft een lange en hoge pass. Bobô bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobô draait met de bal, schiet en ... Kundys probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Dubiel is nu in balbezit. Gładysiak verovert de bal door een tackle van achteren. Gładysiak geeft de bal voor. Bobô krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Śląsk Wrocław S.A. - Kwasożłopy 7:0

66e minuut.
Gładysiak is nu in balbezit. Dubiel verovert de bal door een tackle van achteren. Dubiel speelt de bal door. Bobô bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobô schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Śląsk Wrocław S.A. - Kwasożłopy 8:0

68e minuut.
Budka passt de bal zonder na te denken. van der Heide bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Heide met een sublieme pass. Bobô is nu in balbezit. Bobô haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Gładysiak kopt de bal weg. Strapko rent richting de bal. Strapko speelt de bal door. Bobô rent richting de bal. Bobô schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Śląsk Wrocław S.A. - Kwasożłopy 9:0

73e minuut.
Kundys trapt de bal weg van het doel. Strapko kopt de bal weg. Bobô bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobô haalt uit met een fantastische trap. Kundys werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Śląsk Wrocław S.A. - Kwasożłopy 10:0

83e minuut.
Mrzygłód rent richting de bal. Gładysiak verovert de bal door een tackle van achteren. Gładysiak probeert naar een medespeler te passen. Bobô bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobô haalt uit met een fantastische trap. Kundys verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Prusak is nu in balbezit. Prusak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gładysiak met een snelle inworp. Strapko geeft een hoge lob. Kundys bokst de bal weg.

89e minuut.
Bochnia kopt de bal weg. Cwalina kan de bal niet met de borst controleren. Cwalina passt de bal zonder na te denken. Bobô probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bobô schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Śląsk Wrocław S.A. 16%, Kwasożłopy 84%.
WKS Śląsk Wrocław S.A. - Kwasożłopy 10:0