Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Amator Morena KKS Niebo
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.9
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Smutas geeft een hoge lob. Dyoniziak kopt de bal weg. Szamszon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Walkowiak rent richting de bal. Walkowiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Scyzoryk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orbitek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaskólski is nu in balbezit. Jaskólski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Bućko passt de bal met de wreef. Jaskólski rent richting de bal. Trzaskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskólski verovert de bal door een tackle van achteren. Jaskólski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Amator Morena - KKS Niebo 0:1

15e minuut.
Klimko geeft een lange en hoge pass. Trzaskowski is nu in balbezit. Bałaban onderschept slim de pass. Bałaban draait met de bal, schiet en ... Ziel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amator Morena - KKS Niebo 0:2

30e minuut.
Walkowiak rent richting de bal. Walkowiak haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Klimko de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Warowy neemt de hoekschop. Stolarz bokst de bal weg.

36e minuut.
Bokłaga geeft de bal voor. Scyzoryk is nu in balbezit. Scyzoryk geeft de bal voor. Walkowiak kan de bal niet met de borst controleren. Walkowiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Amator Morena - KKS Niebo 1:2

40e minuut.
Polak bereikt de bal nog maar net als eerste. Polak probeert naar een medespeler te passen. Warowy probeert naar een medespeler te passen. Walkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walkowiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Bućko rent richting de bal. Gołomp verovert de bal door een tackle van achteren. Gołomp speelt de bal door. Walkowiak rent richting de bal. Walkowiak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amator Morena 60%, KKS Niebo 40%.
Amator Morena - KKS Niebo 1:2

55e minuut.
Goszczyc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaskólski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskólski geeft een hoge lob. Daar is Bałaban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bałaban schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Goszczyc passt de bal zonder na te denken. Jaskólski heeft problemen om de bal te vangen. Jaskólski passt de bal in één keer door. Bałaban is nu in balbezit. Bałaban schiet op doel. Ziel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bałaban bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Amator Morena - KKS Niebo 1:3

72e minuut.
Daar is Trzaskowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaskólski is nu in balbezit. Met opzet legt Trzaskowski zijn tegenspeler op de grond. Jaskólski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Jaskólski kan niet meer verder spelen. Badura komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Badura bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołomp verovert de bal door een tackle van achteren. Gołomp geeft de bal voor. Walkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walkowiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Seta bereikt de bal nog maar net als eerste. Goszczyc onderschept slim de pass. Goszczyc met een sublieme pass. Daar is Bałaban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bałaban draait met de bal, schiet en ... Ziel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Dyoniziak probeert naar een medespeler te passen. Burza rent richting de bal. Burza passt de bal in één keer door. Walkowiak is nu in balbezit. Walkowiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amator Morena 62%, KKS Niebo 38%.
Amator Morena - KKS Niebo 1:3