Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smooth Operators FC Mazury
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 22.3
weak Schieten poor
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Daar is Walusiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bratosławski is nu in balbezit. Walusiak onderschept slim de pass. Kasprzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasprzyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Kapinos passt de bal met de wreef. Sandecki rent richting de bal. Topola verovert de bal door een tackle van achteren. Topola haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Langiewicz de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Topola haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pomprowicz de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Liberda zal de hoekschop nemen. Weselik maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Walusiak met een sublieme pass. Korytkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Korytkiewicz passt de bal zonder na te denken. Walusiak is nu in balbezit. Walusiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Smooth Operators - FC Mazury 1:0

13e minuut.
Sandecki rent richting de bal. Bratosławski verovert de bal door een tackle van achteren. Bratosławski met een sublieme pass. Weselik bereikt de bal nog maar net als eerste. Weselik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Rożek speelt de bal door. Walusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Żygus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Żygus krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Sandecki rent richting de bal. Weselik onderschept slim de pass. Topola rent richting de bal. Weselik bereikt de bal nog maar net als eerste. Weselik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Topola onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sandecki. Topola is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Żygus met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Śpiewok de bal. Weselik bereikt de bal nog maar net als eerste. Weselik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smooth Operators 60%, FC Mazury 40%.
Smooth Operators - FC Mazury 1:0

69e minuut.
Pachut speelt de bal door. Kapinos geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sandecki de bal. Weselik bereikt de bal nog maar net als eerste. Weselik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Topola is nu in balbezit. Fajkis onderschept slim de pass. Fajkis passt de bal zonder na te denken. Kasprzyk rent richting de bal. Kasprzyk draait met de bal, schiet en ... Paal!

75e minuut.
Langiewicz trapt de bal weg van het doel. Kosior kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pomprowicz de bal onder controle te krijgen. Topola bereikt de bal nog maar net als eerste. Topola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Smooth Operators - FC Mazury 1:1

83e minuut.
Topola rent richting de bal. Pomprowicz probeert naar een medespeler te passen. Rożek rent richting de bal. Straszak onderschept slim de pass. Straszak speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Smooth Operators - FC Mazury 2:1

89e minuut.
Straszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasprzyk verovert de bal door een tackle van achteren. Kasprzyk passt de bal in één keer door. Rożek rent richting de bal. Rożek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smooth Operators 32%, FC Mazury 68%.
Smooth Operators - FC Mazury 2:1